BVC

Jag och Selma sov länge, steg inte upp förrän 09.30, det vart ju rätt sent igår! Vi tog det bara lugnt på förmiddagen och pjollrade på här hemma. 13.30 hade Selma tid på BVC för läkarkontroll och vaccination. Stora damen väger nu 7420 gram och är 64,5 cm lång, ett riktigt praktexemplar som ligger mitt på kurvan=). Vaccinationerna gick bra, dom stack henne i båda benen samtidigt, hon gnällde till i nån sekund men sen skrattade hon och var glad igen. Hoppas hon slipper febern den här gången, än så länge verkar det gå bra. Doktorn sa att hon var en ovanligt söt bebis, och det är ju bara att instämma, ellerhur!! När vi kommit hem så kom Jenny och Emilia förbi en stund, det var trevligt. Selma och Emilia pratade på med varandra, så söta ihop och med matchande kläder för dagen. Vi har just städat bort efter middagen. Selma fick smaka av vår mat och den var tydligare mycket godare än den vi brukar göra åt henne. Nu är det Grey´s, åååå vad kul!

                
                             Kompisarna, Emilia smilade upp sig för kameran på alla kort, inte Selma..
 



                        Selma har lärt sig att stoppa in nappen själv...

                              
     Först fånga den..                   ..mot munnen...                      ...åsså gapa..                ..ja då var den på plats!
#1 - - mormor:

Selma du är så duktig! Tänk om jag gjorde lika många framsteg som dej varje dag.

Sara du är oxå duktig. Vilken stjärnfotograf du blivit :)

#2 - - Sofia:

Va gulligt med likadana kläder! Duktig tjej som kan få nappen på plats helt själv. Vi måste ses! Har ni något för er imorgon kväll? Vi får höras kram!

#3 - - mormor:

Sara. Det går ej att maila till din yahoo adress.

#4 - - gadeer:

"selma har lärt sig stoppa in nappen själv" tyckte ja va as grym de var verkligen något extra!=)!!

Till top