Mysigt att sova ute

Jag blir så glad när Selma sover bra på dagarna. Idag har hon sovit två långa pass ute, hon tycker nog att det är mysigt nerbäddad i vagnen ute i kylan. Youssef jobbade 12-16 idag, så på eftermiddagen passade vi på att hälsa på hos Faten och hennes familj. Vi bor ju så nära varann men ändå blir det inte så ofta vi ses, men när vi väl gör det har vi väldigt roligt! Barnen tyckte verkligen om att leka med Selma. Tyvärr glömde jag kameran, ska se om jag hittar någon gammal bild..  När Youssef kommit hem pjollrade vi på här hemma ett tag, sen kom familjen Erdogan över på fika. Även det väldigt trevligt, och dom har vi inte heller sett på länge, fastän vi nästan bor vägg i vägg! Nu springer Selma omkring i gåstolen, hon har verkligen fått upp farten med den nu! Sista rycket innan läggdags.

                   
                                           Faten och barnen då Selma var nyfödd
                 
                   
                                                                                      Tittut!
                    
                   
                              Yasemine, Selma och William uppradade i soffan för fotografering
#1 - - Anonym:

Vad roligt för Selma att träffa så många barn. Det märktes igår när hon såg Maryams barn att hon tyckte att barn är speciellt intressanta.

Söt tittut bild. Allt är runt på Selma, huvet munnen, ögonen och magen!













#2 - - mormor:

Föregående inlägg postat av mormor, glömde fylla i.

#3 - - Johanna:

Va söta dom är och så stor Yasemine har blivit. Kände knappt igen henne! Men Selma borde jobba på hållningen :) sötnosen!

#4 - - Sofia:

Håller med Johanna, Yasemine har verkligen blivit stor! Oj vilken liten nyfödd Selma på första bilden. Nu ska jag gå och sova, är trött även om jag inte gjort mkt idag =) Kram!

Till top