Matat fåglarna

På förmiddagen var vi på öppna förskolan, men det var inte Selmas bästa dag. Hon var nog trött då hon vaknat rätt tidigt, lillstumpan höll på somna i min famn under sångstuden. Hon somnade direkt vi kommit ut och sov sen 2,5 timme!! När hon vaknat promenerade vi till ankdammen vid NUS, på vägen dit hejade vi oxå på några på Sofieborg. Vid ankdammen var massor med fåglar, både änder men oxå massa skrattmåsar. Skruttan tyckte det var så spännade men blev lite skrajsen när alla skrattmåsar kom för nära. Dom hörs ju så hemskt och kan ju vara väldigt närgångna när det vankas mat. Efter det var det mellanmålsdags så vi gick in på mitt jobb och åt banan. Visserligen åt inte Selma så mycket banan men det gjorde praktiskt taget ALLA mammas arbetskamrater istället, värsta apstället man jobbar på! (hehe) Gumman verkade vara nöjd med att titta på allt och alla istället.

Efter det var dagen fortfarande inte över. Vi gick till mormor och morfar och åkte sen med mormor för att hälsa på supermormor. Vi gick ut och satte oss i solen en stund, härligt och bra för supermormor att komma ut lite! Sen bar det iaf iväg hemåt för att laga lite middag och träffa pappa som kommit från jopbb och träning. Selma fick ett bad och sen i säng. Ikväll somnade hon i sin säng, vi får se hur länge hon blir kvar där. Det har blivit att hon nästan bara sovit hos oss på sistonde, men nu har vi sänkt ner sängen så hon inte klättrar över. Så nu ska hon få börja sova mer där igen.

Typiskt en sån här dag, när man gjort massor, att batteriet i kameran inte var laddat. Här kommer iaf några som mormor tog med mobilen...

     
                                                     Ute med supermormor


    
                                           Ser något spännade i skogen

#1 - - Sofia:

Jättefin jacka Selma fått, visst är mössan ny oxå? Kram

Till top