"Tekniskt tjorv"

Det är mycket tjorv med tekniken just nu. Vårt internet har krånglat och det trådlösa nätverket verkar inte riktigt funka. Idag har jag iaf kommit in på nätet för första gången på 3 dagar. Bilen har pajat, eller det hade den egentligen innan semestern, vi hade hoppats på att mekanikern som ska fixa den skulle göra det medan vi var borta, men icket. Nu har den iaf tjorvat ännu mer och går inte att köra, suck. Våra mobiltelefoner vill inte heller, både min och Youssefs telefon funkar nu så att vi hör den vi pratar men den hör oss väääääääääldigt svagt...ni kan tänka er hur vi låter är när vi pratar med varandra.

Slut på gnäll, det är ju ändå bara grejor! Idag har det varit strålande solsken och jag har varit med vännen/grannen Jessica på långpromenad, mycket härligt! Till Selmas stora förtjusning har vi varit ute nästan hela dagen. Hon älskar det verkligen. Hon springer och busar med grannbarnen och rymmer från mamma så fort hon får chansen. Några av grannbarnen lekte i vattnet från en vattenspridare, det tyckte Selma var jättekul och snabbt var hon dyngsur! Igår var vi ute med supermormor en sväng, och skruttan fick leka lite i äventyrslekparken på Tomtebo.

   
         Selma gillar att sitta på sin cykel, ännu går det inte så mycket framåt =)

   
                            I ett litet hus på äventyrslekparken...

   
                    Stumpan spionerar på några barn lite längre bort =)
#1 - - Sofia:

Visst är det jobbigt när saker krånglar och behöver lagas. Vi ska med vår bil till verkstaden imorgon, hoppas det inte blir alltför dyrt. Visst ska ni på bröllop i helgen? Kram

Till top