Riktig vinter!

OjOj vad det snöar! Så härligt, riktig pudersnö är det. Imorse fick vi börja med att skotta oss ut, för det hade snöat så mycket under natten. Selma tyckte det var riktigt spännande! Hon träffade våra grannflickor som hade en bob, tjejerna är så snälla med Selma och drog henne runt, runt på bob:en. Hon vill aldrig kliva av, perfekt för oss att få lite barnvakt;) Vi måste leta fram vår bob för efter detta lär hon ju inte vilja åka pulka mer!

Det har varit fantastiskt skönt att vara ledig de här senaste dagarna. På julafton tog vi hem supermormor till Sofiehem. Det gick väldigt bra, men när hon skulle hem med taxin så var dom 1 ½ timme sena. Detta gjorde att supermormor hann bli ordentligt trött innan hon var hemma vid kl 20! Vi hade iaf en riktigt mysig dag, och det var ju så härligt ute så Selma (och pappa faktiskt) fick göra livspremiär på sparken.

Igår jobbade Youssef så jag och skrutt var på stan med mormor och kollade in mellandags rean. Vi gick länge och väl men lyckades inte göra många fynd... Mormor följde sedan med oss hem så lekte/myste/busade vi hela kvällen tills det var dags för skrutt (och mormor ;)) att sova. Nu tar Selma sin eftermiddagslur och jag ska passa på och röja undan lite! Här följer ett gäng bilder...dock inte med bästa bildkvalitén, jag vill ha en systemkamera!!!


  
                                       Selma och pappa sparkar!

  
               Redan nersmutsad busunge, som vanligt vill hon ha kjolen under magen...

  
                          4 generationer ute och väntar på taxin...

  
          Selma klappar fint på kinden då hon säger hejdå till supermormor=)

  
                            Selma och pappa skottar sig ut...

  
                      Mina älsklingar poserar framför våra fantastiska istappar!

  
                              Selma ville inte stå själv, vilket man kan förstå...

  
                     Men det var kul när mamma försvann i snön!

  
                                                    fantastiskt härlig pudernö!!!

   
                                Ops, kanske dags att ta in trädgårdsbordet?

  
                                  Vinterland, det går bättre att gå själv där det är skottat!
  
#1 - - mormor:

Vilka härliga bilder. Snön ser verkligen skön och fluffig ut. Jag tycker du ska skicka in den med trädgårdsbordet till VKs läsarbilder. Kul bild.

#2 - - Sofia L:

Visst är det helt underbart med riktig vinter! vad tycker Youssef om vintern? Härligt för Selma att leka i snön, tyvärr är Ebba för liten för snölek!

Till top