SNÖ!

Äntligen är regnet och hösten borta, riktigt härlig pudersnö har det varit idag! Vi sov på Sofiehem natten till idag, för att både jag och Youssef skulle iväg tidigt. Kändes sjyst mot Selma att slippa dra upp henne i ottan, istället fick morfar vara barnvakt och morbror sedan lämna på förskolan. Youssef har idag opererat bort ett lipom (typ en fettansamling) på höften, så han ska vara hemma några dagar.

Efter att vi hämtat skrutt på förskolan gick vi hem, jag och Selma passade på att ta fram pulkan och hon fick åka i den till affären. Ojoj, vilken glad tjej det var då, hon tyckte det var superkul och ville inte gå in sen. På affären fick hon dessutom styra egen korg för första gången. Även det var en riktig hit, iaf fram tills deta tt vi skulle gå och hon inte ville lämna ifrån sig korgen. Vi har tänkt att hon inte ska få lära sig att ha korg när vi åker på stormarknaderna och storhandlar, utan korgkörandet får begränsas till vår närbutik=)

Igår var det luciafirande/föräldrafika på förskolan. Barnen sjöng sånger för oss och sen fick vi fika. Selma ville inte sitta med dom andra barnen och sjunga utan skulle sitta i mammas knä, men sen när det var lek så spexade hon på som aldrig förr och skulle visa mamma och pappa allt hon brukar leka med. Youssef åkte sen tillbaka på jobbet och skrutt fick följa med på ett möte som jag hade på mitt jobb. Det gick väldigt bra, hon satt så snällt och ritade och läste böcker hela mötet.


                 Selma på förskolan, hon visar ett papper som hon torkat tavlan med.


Fröknarna är duktiga och fotar barnen, här tittar Selma och pappa på foton av skrutt


                            Selma tränar på figurer


                                       Busunge i pulkan!


                                  Full fart framåt med kundvagnen


                                Spring! Spring! det ska gå fort ju!


           Är det dags att ta in blommorna nu? Dom är ju fortfarande gröna ju....
#1 - - Sofia:

Många fina bilder! Visst är det mysigt att vara på förskolan mer än bara för att lämna och hämta? Kram

Till top