Emilia på besök

Idag har Selma haft kompis Emilia på besök, ja mamma Jenny var ju oxå med förståss! Vi pratade och fikade och flickorna busade på golvet. Det är så roligt nu när det börjar bli lite större för man ser verkligen att de märker av och intresserar sig för varandra på ett annat sätt än förr. Det är ju förståss alltid roligast att leka med den leksak som kompisen har, så lite bråk blir det ju oxå;)

Vi har sen på kvällen varit och badat jag och Selma, stumpan lyckade ju naturligtvis kissa ner bilbarnstolen den sekund jag satte ner henne där utan blöja. Som om det inte vore nog så pajade ju tvättmaksinen idag oxå, så mormor fick ta med sig lite "kisstvätt" hem, inte så kul att ha den liggandes... Hatar när sådana tråkiga utgifter som när tvättmaskin, diskmaksin, kyl eller liknande pajar. Vet förresten inte vad det är med Selma riktigt dom senaste dagarna, hon smågnäller som mest hela tiden. Klockan är ju ganksa mycket nu, men inte tänker hon sova heller! Idag är lite utav en "tröttmamma-dag" om ni inte redan listat ut det=) Gonatt gonatt, ska samla kraft och vara glada mamma Sara imorrn igen!

                              
                                       Selma och Emilia, Selma har förresten på sig sina nya blingokläder!

                             
                                                                         Jenny fotar oxå flickorna=)
#1 - - Fäten:

Är fortfarande vaken ska gå snart lägga mig,haft gäster så här sent,så det blev inget bad för mig.

Har Selma börjat följa med dig jämt? har ni fotfarande ingen tränare?

gonatt o sov gott

#2 - - Sara:

Faten: Fortfarande har vi ingen instruktör, så det är ju lite tråkigt, blir mest att simma. Selma följer med mig när Youssef inte kan komma ifrån jobbet lite tidigare, han slutar ju 19.00.

#3 - - Johanna:

Vilka fina flickor! Du eller nån annan i vattengruppen skulle sätta upp anslag i vårdvetarhuset, i husB där sjukgymnasterna håller till. Dom har ju vattenutbildning i utbildningen så där skulle ni ju säkert kunna hitta nån. Ha en trevlig helg nu! Kram

#4 - - Sofia:

Hon kanske har någon tand på gång. Alice är också gnällig just nu ffa på natten. Hon har 3 "bullar" i munnen.

Fina blingokläder!

Nu vill inte Alice att jag ska sitta vid datorn längre.

kram

#5 - - Sofia:

Tråkigt med er tvättmaskin förresten...

Till top