Heja UFC!!!

Tråkväder har det varit idag. Jag och Selma har bara varit ute här på framsidan, så hon ändå skulle få komma ut lite. Är så skönt nu när hon kan gå själv, för det är ju lättare att ha henne ute då. Skulle ha ätit med mitt jobb ikväll, men dels så hostar jag så mycket fortfarande (känns inte så kul på resturang) och sen jobbar ju Youssef så det blev så krångligt med Selma. Jaja, det blir nog fler gånger, hoppas ni hade trevligt!(om det är nån på klinfys som fortfarande läser?)

Istället for vi, när Youssef slutat, tillsammans och såg morbror Adam spela fotbollsmatch. Det var länsderby mot Skellefteå och dom vann med 3-1! Morbror skötte sig fint, och gjorde ju tom mål, fast vi tyckte lite synd om honom för han blev ordentligt nermejad nåra gånger, huvva! Så fort Selma ser en fotbollsplan börjar hon ropa på Ädä (Adam) och klappa händerna, dom ska skolas från vaggan! Nu....gonatt!


   
         Ute och leker, Selma älskar att plocka sönder utslagna maskroser!

    
    Selma tar stöd mot mormor och kikar fram på fotbollsplanen, spännande!

    
   Se så fantastiskt fina blommorna blivit, som fam Ghazi kom med på Selmas 1 års dag!
#1 - - Sofia:

Jodu nå läser vi bloggen din fortfarande!

Glömde att svara på ditt sms igår! Vi hade super trevligt och alla hälsade till dig!

Och självklart blir det fler gånger, får vi hoppas iaf :)

Ha en trevlig helg!

Tjing!

#2 - - Sofia:

Kl 16.30-17 låter bra på söndag, blir trevligt. Ett tips som Selma också gillar lilla snigel wRYpkwr0" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=3cwRYpkwr0 Alice ska höra den hela tiden. Kram

#4 - - Sofia:

Sök på lilla snigel, länken verkar inte fungera

Till top