Eid al adha

Igår på förmiddagen var vi på salat-Eid på folketshus här på Ersboda, kul att träffa vänner och bekanta! På kvällen hade vi hyrt en lokal på Marieberg, dit flera familjer kom för ett härligt knytkalas. Älskar när alla tar med sig en rätt var, speciellt när alla kommer från så olika länder, för det blir ett fantastiskt läckert buffébord! Barnen lekte och busade på, Selma var alldeles nöjd hela tiden, tur att hon hade sovit en extra gång på em för hon kom inte isäng förrän 22.30 igår kväll! Ikväll blir det att träffas igen för dom som vill, vi måste ju äta upp alla rester;)

Idag har vi haft en riktigt härlig sovmorgon. Vi vaknade vid 9.30 hela familjen! Mysfrukost och sen ut i solen för att gunga. Oj vad skrutt skrattar när man puttar på stor fart, det är ju suuuperkul tycker hon! Lite teletubbies och lunch blev det sen innan det var dags att sova för gumman igen. Klockan är nu 14.30 och hon sover fortfarande, är nog bäst det, för det blir säkert sent igen ikväll.

  
                                      Abeer och Selma busar!

   
                                   Haha, är det gott Faten??

  
                                                 Sötis-Dina!

  
 Selma för åka bak på Walids rullstol när han delar ut presenter till barnen, gissa om hon var nöjd!?

  
"Systrarna"  Sara och Sara, jepp som vanligt var det dom som trodde att vi var systrar, bäst för dagen var dock den som trodde att Youssef och Youssef var bröder och hade gift sig med två systrar, haha!

  
           Selma tittar på teletubbies i sin nya tröja som hon fått av moster!

#1 - - Fäten:

Men Sara då...vilket kort du har fångat på mig,va ska man tro om mig ..?stormagen o äter på för fullt med stor aptit;).



Men alla andra kort var väldigt fina och tack för de två trevliga kvällarna vi har tillbringat tillsammans med det goda gänget.puss

Till top