Tuttfia

Igår promenerade jag till jobbet, det var riktigt härligt. Synd bara att man måste stiga upp så tidigt, det tar ju en timme att gå. Selma har fått för sig nåt...på helgerna så stiger hon alltid upp senast kl 07, men på veckorna får Youssef ofta väcka henne vid 8.15 för att hinna iväg till förskolan i tid. Kunde det lixom inte vara tvärtom?? Nu har vi gjort så att vi på helgen stiger upp med henne varsin morgon så att man iaf får sovmorgon 1 dag per vecka. Det där med sovmorgon är oxå lite lustigt, för 2 år sen hade jag inte kallat att sova till 9 för nån riktig sovmorgon. Nu blir det att man stiger upp ungefär då, för det har då blivit full fart och tjoas och busas.

Idag var jag på inskolningssamtal på förskolan. Fröken Eva säger att Selma är trygg i sig själv, har kommit in bra i gruppen och nu verkar att känna sig riktigt hemma på förskolan. Hon vet vad hon vill och är inte bangen på att säga ifrån om nån stör hennes planer, inte ens de större barnen får styra henne. Härligt, det är precis så jag vill att hon ska vara, man ska säga ifrån! Mat och sömn fungerar nu bra även om damen inte alltid vill sitta helt stilla vid matbordet. När jag skulle hämta henne på avdelningen idag så vinkade hon fint till alla barnen och fröken. Sen började hennes stora kompis Tim att kasta slängpussar, som Selma gärna besvarade, så söta!

Skruttan gillar sina nappar. Hon är en riktig tuttfia! Munne, nunne, unne eller tutte kallar hon dom och ska gärna ha flera stycken samtidigt. Vet en till som var så en gång i tiden eller vad säger mormor? Trodde inte det var ärftligt dock, men tydligen har hon fått nappgenen från mig.

   
                                                 Smutsig tuttfia!

   
                                               Redo för kvällspromenad

   
                                                   Tittut!!!

   
                            3:e november och blommorna på altanen blommar=)
#1 - - Sofia L:

Men så roligt att det fungerar så bra för Selma på förskolan! Skönt att kunna slappna av dagarna och veta att hon har det bra! Ses imorgon :)

Till top