Träffat lilla Ebba

Idag var Selma på förskolan från 9-13.30. Hon har ätit både lunch och sovit. Hon hade först lagt sig på madrassen men när ett annat barn börjat gråta, vart hon oxå lite gnällig och ville inte ligga mer. Hon fick då sitta i frökens knä, och somnade där=) Sov gjorde hon sen i 1½ timme innan jag hämtade henne.

Efter förskolan åkte vi och hälsade på min arbetskamrat Sofia, som tillsammans med Mats, fått en liten Ebba för en månad sen. Det var kul att träffa dom och även skoj och se hur dom bodde. Detta trots att Selma höll på att riva stället, och åt upp typ alla Sofias hemodlade tomater... Lilla Ebba var så söt såklart och väldigt liten=) Selma ville gärna känna på henne och även hjälpa henne att stoppa in nappen i munnen. Fast roligast tyckte hon nog att det var att busa med Mats.

När vi ändå var nära så passade vi sen oxå på att gå förbi Emilia och mamma Jenny för att säga hej. Vi stannade dock bara en kortis men hade Selma fått välja hade vi nog kunnat vara där hela kvällen. Så kul att se Emilia, stortjejen, vi träffas ju knappt nu när flickorna går på förskolan!
   

        
                                                         Tjejerna

       
                                      Varsågod Ebba, här får du nappen...

        
                                        Ebba och mamma Sofia

        
                                              Selma busar med Mats
#1 - - mormor:

Vad stor och förståndig Selma verkar när hon är med lilla babyn. Och sova på förskolan kan hon också...

#2 - - Sofia:

Vilka fina bilde på tjejerna! Är det Sofia L? Nu ska jag snart och hämta Alice sen kommer vi till er. Har pluggat klart för idag så nu surfar jag runt lite =) Kram

Till top