Paket och skridskoåkning


Gissa vad som fanns i Selmas favvopaket...?



Jo det var en...


                                          DOCKA!

Hon har lekt konstant med denna docka sen hon fick den, hon matar henne, läser sagor och säger åt oss andra att vara tysta när dockan ska sova=) Dagen var mysig i familj och goa vänner sällskap=) Det var en trött tjej som somnade i sin säng på julaftonskvällen, såklart tillsammans med sin älskade docka;)


   Dockan måste dricka sin mjölk, Selma säger att hon heter lillasyster=)

Idag har vi varit på isbanan och Selma har fått göra skridkopremiär! Jag har inte heller åkt på länge så det var kul att färska på tekniken lite...Youssef verkade vara väldigt nöjd med att stå på sidan om och fota...konstigt...undra varför? Jag hade iaf trott att Selma skulle vara lite feg, men icke. Hon tyckte det var superskoj att ha skridskorna på och ville att jag skulle åka runt med henne på hela skridskobanan. Det kommer vi absolut att göra fler gånger!


                       Duktig tjej!


                              Full fart framåt, åååå så kul det är!

När vi skulle gå från skridskobanan så mötte vi två herrar på skidor. Selma sa att så där ville hon oxå göra, så det blir väl till att införskaffa skidor härnäst. Ja du Youssef ska du hänga med din dotter så är det bäst att börja träna för snart åker hon om dig både på isen och i skidspåret!
#1 - - Erica:

Vad har Selma för skostorlek? Vi sökte skridskor till Isak men det minsta var st 26 och han har ju typ 24 så vi hittade inga. :-( tror han skulle tycka det var kul han står i alla fall och tittar väldigt längtansfullt på storbarnen på förskolan när de åker.

#2 - - erica:

Åh kan du göra det vore du jättesnäll! Tror Isak skulle tycka det var helkul att åka. (jag får nog vänta lite misstänker jag).

Till top