Bye, bye snön!!

Sista minuten-resan är bokad, på måndag bär det av mot varmare breddgrader närmare bestämt Egypten och Hurghada! Ska bli så underbart härligt, hoppas nu bara att vi alla håller oss friska. På tal om friska så har Selma fått vara hemma från förskolan i två dagar. Hon har haft diaré. Tydligen gick det något på förskolan, men nu är hon helt bra i magen så imorrn blir allt som vanligt igen=) Kan inte klaga för hon har varit otroligt frisk sen hon började på förskolan i september. Har bara varit hemma i två omgångar, vilket kan jämföras med vissa barn som är hemma någon dag typ varannan vecka...

Vi har i eftermiddag varit på BVC, det var Selmas något försenade 18-månaders kontroll. 11 440 gram och 83,5 cm lång var skönheten. Doktorn konstaterade oxå att hon kan massor av ord och meningar, namnge flera kroppsdelar, rita med penna och leka tittutlekar. Vi passade oxå på att visa doktorn stumpans torrfläckar och fick recept på kortisonkräm vi ska prova.

Skrutt är inne i en härmperiod just nu. Hon härmar det vi säger, rörelser och uttryck. Idag när jag stog och pratade med BVC sköterskan så hade jag armarna i kors, även Selma la då armarna ikors och nickade och ja:ade allt eftersom jag gjorde det. Ni kan tro att man har lite svårt att koncentrera sig, man blir ju så full i skratt=) Hon överraskade mig oxå härom dagen då hon höll upp två nappar och sa "ett, tå, te", hon fattade alltså att hon hade mer än en napp och kunde räkna dom(även om det inte blev rätt antal). Älskar att följa denna fantastiska utveckling som hon gör dagligen, tänk om man själv kunde lära sig lika snabbt!

Nu ska jag börja se efter vad Selma har för sommarkläder som passar, annars måste vi kanske ut på en liten shoppingrunda=) Dock kan det nog vara rätt svalt till och från även nere i afrika, så en del lite varmare kläder får oxå komma med!

  
           Askungen, bra när dom små börjar hjälpa till med städningen;)

  
     Sötast! Selma har ju fått en massa nya blingokläder, dom har verkligen massor av fina mönster!

  
  Ny blingoklänning, ska skaffa ett par ärtgröna tajts/byxor, kommer att bli läckert till!
Till top