Tjurskalle och kamerafunderingar...

Selma gör mig galen ibland, hon är verkligen inne i en riktig tjurighets-period just nu. Hon vill aldrig göra det vi ber henne. Det tar lååååååång tid att få på henne kläderna tex, och det slutar ofta med att vi tvångs klär på henne under skrik för att vi ska komma oss iväg i tid. Vi ser oxå hur hon provocerar oss hela tiden, tex stoppa handen i vattenglaset fastän vi sagt att hon inte får...Det måste ju vara så jobbigt för henne oxå att hela tiden ta strider. Idag när jag skulle ta på henne strumporna så sprang hon iväg, jag bad först snällt några gånger att hon skulle komma vilket hon förståss inte gjorde, sen röt jag ifrån ordentligt. Tjurskallen blev alldeles förskräckt och började gråta men inte kom hon! Sen plötsligt gör det en helomvändning och hon är vår underbart goa lilltjoppa igen...ja jag säger då det, barnuppfostran är ingen dans på rosor...

Idag har annars varit en ganska lugn dag. Youssef har jobbat och jag och Selma har varit på årsmöte för vår samfällighetsförening. Under mötet bjöds det på bullar till Selmas stora förtjusning. Hon hittade fort igen bullfatet och gick och tog för sig själv. När hon var på väg mot att ta tredje bullen sa jag ifrån och då springer busungen snabbt och roffar åt sig bullen och sen vidare ut i kapprummet och in på tolaetten och gömmer sig...En sån gång kan man ju inte annat än skratta =)

Jag är så peppad...jag ska äntligen köpa mig en systemkamera! Som jag har längtat efter denna materiella grej, det är inte likt mig...Nu har jag iaf gjort slag i saken och bestämt mig för att köpa en. Frågan är då bara...vilken?! Jag har ägnat en stund framför datorn idag för att läsa på lite om bländare, slutartider, ISO, brännvidd, bildstabilisator, RAW...mm...vilken djungel säger jag bara! OM det är någon som har ett tips eller har en kamera som dom själv är nöjd med så tar jag tacksamt emot förslag!

  
                 Selma, som valt kläder själv, bäddar om dockan i sängen. 

 
När mamma säger att Selma ska ta upp det hon kastat på golvet, så får
 hon spagettiben och lägger sig och krälar på golvet...suck...

 
                    Tacos till middag, gott men svårätet av en söt lilltjoppa!
Till top