Hallen klar!

Äntligen har vi fått hallen klar, i helgen har vi haft en riktig jobbarhelg. Det blev riktigt bra, bilder kommer när piffandet är klart=) Vi har oxå i helgen passat på att röja lite ute, sorterat garderober och tagit upp en massa saker på vinden. Både jag och Youssef tyckte nästan att det var skönt att det var måndag så att vi fick vila oss lite på jobbet;)

Selma sov första natten utan både mamma och pappa i lördags. Hon ville absolut inte följa med hem när vi skulle åka från Sofiehem. Vi sa hejdå flera gånger, men hon bara vinkade och sa att hon skulle sova hos mommo och jeddi. Det hade gått bara bra förrutom att hon trodde att det var morgon klockan 03.00 och ville inte sova mer...hon höll ut till kl 06 innan hon somnade igen. Det blev med andra ord en tuff natt för mormor och morfar, men ojojoj så skönt att få sova ut för oss här hemma!

  
                                   Ikväll var det bad innan läggdags


    Vår lilla sångfågel, visst är hon duktig!?

   
#1 - - mormor:

Vilken hit!

Hur go kan man va!

#2 - - Hanna:

Men vad duktig du är Selma när du både sjunger och visar i spindelsången :)

Hoppas vi ses snart! Kram Hanna

#3 - - Sofia:

Alice vill titta på Selma när hon sjunger om och om igen. Skönt att sova själva, hoppas hon sover bättre nästa gång hon sover över hos dem. Blir skoj att se er hall! Kram

#4 - - Sofia L:

Ååååå så söt hon är!! Vilken riktigt duktig sångfågel!!

#5 - - Annelie:

Men du söte tid vad hon är duktig på sjunga! Vilken tjej!

Till top