Kyligt

-16 grader visade termometern när vi skulle gå ut i förmiddags. Det var bara att dra på sig fleecekläder, overall/täckbyxor, vantar och mössor och pallra sig ut. Youssef skulle skotta av taket på vår altan, bäst att ta det i omgångar för det lär bli mer snö i år. Först så lekte vi iaf med Selma i den härliga pudersnön. Vi passade oxå på att ta in hammocken under tak för vintern, kändes som att det var dags nu...;) På eftermiddagen blev det lite städning och piffande här hemma. Jag hittade inte våra ljusslingor som ska sättas upp här ute, måste leta vidare så vi får lite fint ljus i mörkret. Selma har inte sovit på hela dagen, det tog henne sen bara 1 minut att somna när hon kom i säng vid 19.30. Kanske dags att snart avskaffa dagsluren....?

Imorgon så kommer Jeddi hem från sin resa i Saudi, Selma längtar nog mest av alla, hon tycker att han har varit borta länge. Vi ska dit på middag i morgon. Kommande veckan bjuder annars inte på så mycket överraskningar. Jag har utbildning på torsdag, del 2 i instruktörsutbildningen för HLR. Annars så är det jobb/dagis som gäller. Jag har betalat räkningar ikväll, som för att avsluta helgen trevligt...not...huvva vad dyrt det blev den här månaden!




                             Härlig pudersnö, vissa tycker den smakar gott oxå;)


                          Selma blev lite sur när det tog stopp med cykeln...


                               japp, helt klart dags att ta in hamocken!

                            
                                            ♣ Grattis på 28 års dagen Johanna!
#1 - - Sofia:

Härliga vinterbilder! Ja fy för att betala räkningar, vi hade också en hel hög denna månad inte alls bra inför jul. Kram

#2 - - Johanna:

Nämen, fick jag plats i bloggen till och med. Så gulligt, tack så mycket! Hade en riktigt mysig födelsedag! Jag ska betala räkningarna nu...skoj skoj.

Till top