Pigg sjukling och VK

Igår när mormor hämtade Selma på förskolan, var det en trött, grinig och febrig Selma som hon möttes av. Hon var rätt hängig hela kvällen men vaknade imorse som en piggelin liten fink som vanlig. Det verkar ofta vara så för Selma, tvärt sjuk, riktigt hög feber och sen snabbt pigg igen. Så idag har Jag o Youssef varit hemma halva dagen var, får se hur vi gör imorrn.

Igår när vi var i bilen på väg från Sofiehem, skriker Selma plötsligt till och ojar sig. Vi tänkte att nu spyr hon väl för hon tog sig för magen men så var inte fallet...

Jag- men Selma vad är det

Selma- Ajaj (klappar sig på magen) Det sparkar

Jag- Vad är det som sparkar?

Selma (med gråten i halsen) - bebisen...jätte hårt...


Haha, nog uppfattar dom små vad som händer runt omkring dom;) Bebisen i min mage har iaf börjat böka på ordentligt därinne, är så mysig tid nu när man känner att det händer saker! Jag mår bra igen och känner mig riktigt på topp=) Idag var jag med i en artikel i VK. Den handlade om hur avancerade och specialiserade arbetsuppgifter vi har till en alldeles för låg lön. Oj vad det är svårt att bli intervjuad, och få fram saker på det sätt man tänker. Känns i det stora hela som att det ändå blev ganska bra!


            Bus-Selma tyckte att det räckte med finskor och mössa när hon smet ut genom altandörren :)


                                      Jag ska baaaaara gräva lite mamma!


GRATTIS TILL FAMILJEN HOLMQVIST SOM FICK SIN 4:e FAMILJEMEDLEM IGÅR, EN SÖT LITEN KILLE! ♥
#1 - - Sofia:

Tack =)



Söta bilder på Selma, hoppas hon kryar på sig snabbt!

Till top