Holmsunds Tropikhus

Jepp igår var vi på utflyckt med familjen Holmqvist. Vi åkte till Holmsunds tropikhus och tittade på en massa äckliga djur. Ormar, Spindlar, tusenfotingar, skorpioner mm. Tur att det fanns några söta apor och kaniner iallafall! Det var en trevlig utflyckt och mycket uppskattad av Selma. Hon älskar verkligen att leka med Alice och frågar nästan dagligen om vi inte ska träffa henne:)

Idag har vi varit på Leos Lekland med Junis-gänget. Vi tog med Dina dit då hennes storebror fått magsjuka och var tvungen att vara hemma. Tjejerna hade superkul och träffade även en massa andra kompisar. Dom var alldeles svettiga när vi tillslut sa att det var dags att bege oss hemåt. Efter att ha skjutsat hem Dina så åkte vi till Sofiehem för fredags couscous med familjen. Till Selmas stora glädje var Elliot där med sin pappa. Detta gjorde att det blev ännu mera bus och lek hela kvällen lång! Så det har verkligen varit en riktigt rolig kompisvecka för skruttan. Kul med aktiviteter och skoj när det ändå är höstlov från dagis.

Leila är en riktigt goskrutt, hon pratar, jollrar och skrattar så gott som all vaken tid. Har blivit lugnare på kvällarna nu vilket är skönt. Nätterna är ju galet lyxiga för en småbarnsförälder, tredje natten i rad nu när hon sover minst 7 timmar i sträck. Lovely!


                                             Ormklappning


                                              Spännande att titta in till kräldjuren


                                               Söt liten apa


                                         Dina och Selma vid Leo-skylten


                                Ung besökare på Leo´s
Till top