Lucia

Vi fotatde tjejerna till VK:s luciabilaga. Inte lätt att få alla tre att titta in i kameran samtidigt. Å andra sidan är dom ju alltid söta ändå!!!
 
                                                      Den utvala bilden...
 
 
                                         Några fler vi tog...
 
 
 

Nu räcker det med snö tack!

Japp nu är det fullt tillräckligt. Den snö som nu kommit senaste veckan räcker gott och väl för att mitt snöbehov ska täckas. Man kan åka pulka och göra snöänglar, mer behövs inte. Idag har vi haft enn fixardag. Vi har  slängt ut den gamla diskmaskinen och installerat den nya som bara stått i garaget och väntat. Har oxå, förutom den vanliga städningen med damsugning och sånt, hunnit rensa lite lådor. Jag önskar att jag klarade av att vara minimalist. Blir tokig på alla grejor som ligger överallt. Har nu suttit en lång stund och kollat förvaring på Ikeas hemsida. Måste införkaffas både ett och annat därifrån!
 
Selma bor hos mormor och morfar (som vanligt) i helgen. Riktigt nöjd var hon när hon tom fick sova två nätter och inte bara en. Till veckan laddar jag, förutom vardagligt bus med barnen, för jobb, middag med kollegor, kalas, luciafirande på förskolan, tjejkväll och träning! Gillar när det är mycket på gång!
 
         
                                                       Bob-åkning!
 
         
         
Leila har fått dille på att hoppa från soffan. När man minst anar det kommer hon flygande ;)
         
                                            Typ världens sötaste kanin!

RSS 2.0