Sen senast...

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Förstår inte var dagarna tar vägen! I slutet av förra veckan var ju Youssef i göteborg. Vi sov en natt hemma sen invaderade vi mormor och jeddi på Sofiehem. I lördags var vi på kulturcentrum jag och Selma. Vi mötte upp Jenny och flickorna samt Jennys kompis Lina med hennes dotter. Teatern som visades var "vem bestämmer" och sattes upp av ögonblicksteatern. Den var sååå bra, Selma satt som förtrollad hela tiden. Helt klart den bästa teatern vi varit på! Sen var det målning med akrylfärg, mycket trevligt! Under tiden fick Leila gå på stan med pappa som kommit hem. Hon sov hela tiden :)

I söndags var Selma bjuden på sin dagiskompis Alinas disco-party. Det var väldigt viktigt att man inte sa 5-års kalas, "inte kalas mamma, disco-paaatyyyyy! " Jag följde med och fick se eni dansande Selma i discolamporna och röken.

Leila väger numer 7660 gram och är 66 cm lång. Jag passade på att väga henne igår när vi var på öppnaförskolan som ligger på familjecentralen här på ersboda. Hon fortsätter att vara större än syrran, när Selma var 2 veckor äldre än vad Leila är nu så vägde hon 7190 och var 64 cm. Leila tjuter nu mer så fort vi har henne vid matbordet. Hon ska oxå ha! Hon följer varje gaffel och glas med blicken. Så nu ska inköpas gröt och mattränas :) Hon fortsätter även och vända runt så fort hon ligger på golvet. Numer skjuter hon oxå ifrån med armarna så man ska inte tro att hon ligger kvar där man först la ner henne.

Snart smäller det. Lillkusinen i Jonnas mage är färdigbakad och vi väntar med spänning på det där samtalet/sms:et om att det är på gång (för jag får förståss veta så fort det är på G ;) ) Hoppas bara inte att det blir i helgen när Adam ska spela i sundsvall, blir ju så stressigt då att ta sig hem.

         
          Man fick välja på bilder att inspireras av, Selma tog ett rött hus och målade så vackert!


         
                           Efter teatern fick man provsitta soffan och träffa nallarna


          
                                 Kompisarna Selma och Dina laddade för disco-paaatyyy


         
                                                 Det var häftigt med alla lampor!

         
                                                        ...och så röken sen!

         
                                        Leila blir glad när hon får smaka av Selmas äpple

         
                           Leila är alltid intreserad av vad storasyster pysslar med

         
                                             Goding eller vad?

         

#1 - - Anonym:

Så mycket roligt ni haft! Kram

Vill du Spela Wordfeud, jag heter Sofia82Sofia.

#2 - - Sofia:

Det var jag som skrev föregående inlägg men det kanske du förstod =)

Till top