En månad senare...

 
Instagram tar över mer och mer. Jag lockas av det enkla sättet att updatera! Idag har det kommit lite snö. Det blev genast ljusare ute. Jag tog Leila på en premiärtur i pulkan medan Selma var på förskolan. Vi fick igår veta att Leila, från och med januari,  får plats på samma förskola som Selma. Känns så skönt eftersom det först inte verkade som om det skulle bli så. Vi hade ju fått plats på en annan förskola men fick byta med dottern till våra goda vänner. För dom var det en fördel att få dottern på förskolan vi blivit tilldelad, då det var närmare. Alla nöjda och glada med andra ord!
 
Sedan sist så har min kusin Saad varit här, första gången han åker till Europa och Sverige! Han tyckte det var fint här men väldigt annorlunda. I samma veva var moster och 2 kusiner här från stockholm. Selma har oxå hunnit vara iväg och resa. Hon fick en lång weekend i stockholm med Jeddi. Stortjejen som kan åka utan mamma och pappa. Jag, Sofia och Johanna var i helgen och firade att vi fyllt/fyller 30 i höst. Vi åt 4-rätters middag på angelini och gick sedan på Lottas och njöt av chokladfondue :)
 
Selma och Leila bråkar så mycket, dom slåss, nyps och bits. Selma vill vara i fred och göra grejer men Leila vill vara med...och sen är dom igång. Det är väldigt tröttsamt men det är nog bara att gilla läget. Det är väl syskonkärlek ;) Tur att det vänder fort och stunden senare kan dom vara bästa vänner igen! leila är dessutom inne i en period då hon matvägrar. Man ska testas mycket som förälder!
 
         
                               Syskonen (med en del bihang) samlade ;)
         
         
                                                               Polarna
 
         
         
                                                  Småbrudarna gillar verkligen varandra
         
         
                                          Selma och Elias gillar förståss oxå varandra massor!

RSS 2.0