30 ÅR!!!

När jag skriver rubriken så fattar jag nästan inte att det är sant! Hur kan det vara min ålder, jag har ju just gått ut gymnasiet!? Fast när jag tänker på att jag hunnit skaffa mig en fantastisk man och två underbara barn. Jag har köpt hus, jag har utbildat mig, fått ett kul arbete och underbara kollegor. Jag uppskattar mina föräldrar och syskon mer än någonsin förut. Jag har underbara vänner. Då inser jag att jag är fantastiskt nöjd med mitt liv...just här och just nu och som stolt 30 åring!
 

Förkylda :(

En riktig dunderförkylning har vi fått hela familjen. Visserligen är vi på bättringsvägen nu men vi har varit febriga, snoriga, hostiga och matta om vartannat i två veckor. Selma har som vanligt flyttat till mormor och morfar i helgen. Vi har ändå fått träffa henne på dagarna. Igår var vi på skapande lördag på kulturcentrum. Pyssel, lek, teater och fika i några timmar var perfekt lördagsaktiviteter! Idag var det födelsedagskalas för Dina på Leos lekland. I prinsessrummet var vi och till och med Leila kunde sitta still en stund ;) Familjen Ghazi ska ju flytta hit till Ersboda och Selma och Dina kommer att gå på samma förskola. Det är vi glada för!
 
Nu laddar vi för ny vecka. 1-års kontroll för Leila imorgon och sedan på fredag till lördag så åker jag till Lycksele på temadag med jobbet. Selma är glad att få gå tillbaka på förskolan då hon nu varit hemma en vecka pga förkylningen.
 
Vajsing med bilduppladdningen...så dom får komma sen...

RSS 2.0