Leila 1 år!

Älskade lilltrollet har hunnit bli 1 år. Vår lilla egna "karlsson på taket". Hon har verkligen personlighet denna donna! Hon kan bli fantastiskt arg och slå huvudet i golvet när hon inte får som hon vill. Hon är oxå en riktig liten pussgurka, som ska pussas, pussas, pussas och allra helst på lillkusinen! Hon visar vad hon vill med hela kroppen och är minsann en bestämd liten dam. Hon är självständig och orädd. Hon är snäll, nästan alltid glad och hon förgyller verkligen våra liv!
 
         
                                                                                           1-åringen
 
 
         
                                                                                            Leila alldeles nykläckt för ett år sedan
 
Idag har jag jobbat hela dagen, så det har inte blivit något kalasande. Vi passar på att fira lilltjoppan lite när vi ändå har  familjemiddag på Sofiehem på fredag. Tiden och orken gör att vi skippar barnkalas denna gång men vi kommer nog att hinna med många ändå de närmsta åren!
 
        
#1 - - Fäten:

Mashallah!vad stor hon har blivit lilla pussgurkan redan 1år förstå du Sara?jag känner mig i en chock tillstånd,fattar inte att Hidaya redan är stor också ...ja det bara att gilla läget vi håller hel enkelt på att bli gamla det måste man ju få inse nån gång eller hur Sara?:)Ett stort grattis tilla prinsessa /kram till er

Till top