Ultraljud

Idag var det ultraljud,  bebbarna sköter sig och växer på sig som dom ska! Har nu sammanlagt nästan 3, 5 kg bebis i magen. Inte konstigt man börjar känna sig tung! Är så tacksam att vi ändå kommit så långt som vi gjort men satsar såklart på att dom håller sig inne minst en månad till! 
 
Leila är väldigt kontaktsökande just nu. Hon vill så gärna sitta länge i knä och gosa. Dessutom vill hon gärna att vi kallar henne bebis :-D Idag när Youssef kom hem från jobbet fick hon pappas hjärta att smälta "Jag äskar dig pappa, du är bäst. Jag har snaknat dig" Mindre kul är att hon gråtit sig till sömns två dagar i rad eftersom att jag inte lagt henne. Det brukar inte vara några problem med läggningen annars. 
 
Selma skulle för övrigt flytta hemifrån idag.  Jag var tydligen väldigt elak när hon inte fick bita och slå lillasyster.  Väskan packades och mormor ringdes. Efter ett långt samtal med mormor kom dom överens om att hon kunde flytta dit efter förskolan imorgon istället. Tack och lov lade sig ilskan under kvällen och hon har nu lovat att hon ska komma hem efter en natt hos mormor och morfar. Det är verkligen underbart att vara småbarnsförälder ibland!
 
   Lilltjopporna har ockuperat vår säng i några nätter.  Det kommer bli trångt framöver! 
 
                 Profilbild på bebis 2, v 27+3 ♥
 
Till top