Lyckligt liv

5 åringar är ju för härliga! Det måste vara någon sorts trotsperiod just nu. I lördags var en riktig tråk-dag för hela familjen. Tror knappt att vi var överens om någonting. Selma summerade dagen med "ni har levt ett lyckligt liv och jag har levt ett tråkigt liv". Vad svarar man på det? Tack och lov så blev hon lycklig igen på söndagen, pjuh! Den dagen tillbringades på AquaArena i Holmsund, Barnen var som tokiga och ville aldrig upp ur vattnet. Inga badkrukor här inte! När vi tillslut lyckats få dom därifrån så tog det väl typ sådär 20 sekunder innan dom somnat i bilen.
 
Igår kväll var det tjejkväll hos Sofia. Trevligt som alltid! Är så roligt at se hur alla magar växer från vecka till vecka, Behöver jag säga att det blir mycket bebissnack just nu? Nu ska jag göra mig i ordning för optikerbesök
 
 
 
 
 
 
 

25+0

Idag går jag in i vecka 26. Magen ser dock ut som en vecka 36, hehe :) Har haft väldigt jobbigt med foglossning de senaste dagarna. Igår var riktigt hemskt och i slutet av dagen kunde jag knappt lyfta upp benen i sängen. Hoppas att en massa vila ska göra susen så att jag får ha några pigga veckor till! Idag har vi utökat samlingen babysaker med ytterligare en bilbarnstol och en babysitter. Var min gamla gymnasieklasskompis Hanna som sålde på facebookloppisen. Helt perfekt att ha det kirrat!
 
I fredags var jag och Selma hos frissan. Selma fick göra premiär (förrutom en gång i marocko när hon var 2 år) och hon var så otroligt duktig och tålmodig! Jattetjusig blev hon, håret behövde en rejäl uppfräschning vill jag lova! Jag blev korthårig, eller nja, halvkort iaf, känns skönt. Tänker att jag inte lär ta mig iväg till frissan närmsta tiden framöver så lika bra att ta lite extra.
 
Kom förresten som vanligt på i sista stund att idag var sista dagen för att skicka in bilder till luciabilagan. Röda pyjamaser och tomteluvor gjorde att vi fick till en bild även detta år. Tur dom är söta i precis vad som helst mina små prinsessor. Bara tanken att nästa år få till en bild där alla tittar i kameran, gör mig svettig. Är ju nog med två!
 
               
                                                          v 25+0, det tar sig!
 
               
                                En av många bilder på goungarna!
 
 

Simskolepremiär

Imorgon smäller det för en förväntansfull 5-åring. Dags för första tillfället på simskolan. Hon fick plats här på Tenton Ersboda, så det blir nära och bra!  Asmae med familj har varit här i några dagar. De låter sugna på att flytta tillbaka hit till Umeå, superbra tycker vi förståss! Annars är det mest sjukdomar som härjar här hemma. Vi har bara bytt av varandra med förkylningarna och hela förra veckan var vi hemma med antingen Selma eller Leila. Magen växer och verkar må. Det är då ett fasligt liv där inne :)  Imorgon är det dags för ultraljud igen, hoppas att allt ser bra ut. Det börjar bli svårt att hitta en skön sovställning. Bäst funkar att ligga på sida med ordentlig uppladdning kuddar runt omkring. Tror vi ska investera i en skön fotölj som jag kan vila i. Om inte annat lär det ju behövas sen vid ammning. Jag kommer förmodligen tillbringa mycket tid med boopsen framme ;)
 
Igår, Giffarna, kval till allsvenskan, skit.  Behöver inte skriva mer om det. Det blir tyvärr ytterligare en säsong i superettan.
 
                                     Någon månad gammal bild. Lillkussen har varit här i helgen oxå.
 
Igår var det farsdag, Selma hade köpt en ny tröja i present till pappa, Dessutom bjöd hon på lyxfrukost med bärsmoothie! Leila var inte hemma. Hon sov över på Sofiehem och passade på att vara med Jamila.
 
                                             Vår bästa pappa!  Å vad jag längtar tillbaka till sol och värme :)
 
 

RSS 2.0