Simskolepremiär

Imorgon smäller det för en förväntansfull 5-åring. Dags för första tillfället på simskolan. Hon fick plats här på Tenton Ersboda, så det blir nära och bra!  Asmae med familj har varit här i några dagar. De låter sugna på att flytta tillbaka hit till Umeå, superbra tycker vi förståss! Annars är det mest sjukdomar som härjar här hemma. Vi har bara bytt av varandra med förkylningarna och hela förra veckan var vi hemma med antingen Selma eller Leila. Magen växer och verkar må. Det är då ett fasligt liv där inne :)  Imorgon är det dags för ultraljud igen, hoppas att allt ser bra ut. Det börjar bli svårt att hitta en skön sovställning. Bäst funkar att ligga på sida med ordentlig uppladdning kuddar runt omkring. Tror vi ska investera i en skön fotölj som jag kan vila i. Om inte annat lär det ju behövas sen vid ammning. Jag kommer förmodligen tillbringa mycket tid med boopsen framme ;)
 
Igår, Giffarna, kval till allsvenskan, skit.  Behöver inte skriva mer om det. Det blir tyvärr ytterligare en säsong i superettan.
 
                                     Någon månad gammal bild. Lillkussen har varit här i helgen oxå.
 
Igår var det farsdag, Selma hade köpt en ny tröja i present till pappa, Dessutom bjöd hon på lyxfrukost med bärsmoothie! Leila var inte hemma. Hon sov över på Sofiehem och passade på att vara med Jamila.
 
                                             Vår bästa pappa!  Å vad jag längtar tillbaka till sol och värme :)
 
 
Till top