Hemma igen!

Nu var det glest mellan inläggen! Vi hade det väldigt bra hos släkten i Marocko. Ändå är det väldigt skönt att komma hem igen :-D Vardagen har rullat igång igen. Förskola för Leila som nu är stortjej på avdelningen. Det gick bra för gumman att gå tillbaka efter sommarlovet. Mest nöjd över att inte behöva sova på dagen längre. Selma har börjat på skolan. Hon tycker det är väldigt spännande än så länge. Hon går även på fritids vilket hon tycker mycket om. Att få äta i matsal, få egna pennor, böcker och ha rast. Tänk att allt detta kan vara så uppskattat!

Trillsen har lärt sig sitta. Yones och Lina rullar dessutom runt, runt, runt i hela vardagsrummet. Yacob tar det lite "hakuna matata" och rör sig inte i onödan. Däremot har han börjat sparka hårt med benen när han blir exalterad. Killarna börjar äta mer och mer. Både mat och gröt. Lina tycker att mammas bröst räcker gott och väl, vi kämpar dock på med smakportionerna! Yones har blivit som en annan kille senaste veckorna. Nästan alltid glad och ler mot allt och alla. Betydligt mer förnöjsam än under sina första månader.

Jag och Youssef då? Jo vi kämpar på. Njuter av allt tokigt och roligt som våra fantastiska barn hittar på. Ska dock inte sticka under stolen med att vi har det rätt slitigt också. Inte många "lediga" stunder vi har. Kvällarna och läggningen är som världens projekt varje gång. Vilken tur att vi är ett så bra team!


Skoltjejen!


Stora lillasyster!


Nu sitter vi!


Yacob myser med mamma ♥


Numera gla'skit!


Bästa familjen♥♥♥♥♥



#1 - - Hanna S:

Ni har verkligen helt underbara barn! Är roligt följa dig här på bloggen! Kram Hanna

#2 - - Sofia:

Vi är glada att ni är hemma igen! Fina bilder på fin familj. Kram Sofia

Till top