Rikedom

Jag och bebbarna har varit på stan med mormor. Vi kommer hem just innan Youssef kommer med storjejerna från skola/förskola. Bara att ladda om inför middags- och kvällsbestyren. När hela familjen är samlad inleder vi med lite bus och lek. Det slår mig hur stora trillingarna blivit. Selma och Leila turas om att rida på pappas axlar och bebisarna kryper fram och väntar på sin tur. Alla 5 får en liten åktur och det fullkomligt bubblar av skratt i vårt vardagsrum. Hur rik känner man sig inte då!? 💕

Dom kryper allihop, Yacob har fått upp riktigt bra fart nu. Yones tränar konstant på att stå utan att hålla i sig. Han börjar bli riktigt stabil nu och jag tror inte det kommer dröja många veckor innan han går. Äntligen har matkrånglet med Lina börjat ge med sig. Hon äter i princip allt nu även om det tidvis ska protesteras lite. Vi har varit på luciafirande på skola och förskola. Selmas luciatåg som dom hade gemensamt med hela Ersängskolan vad det bästa jag sett. Så proffsigt! Idag var det ett reportage om Adam i vk. Jag och bebbarna var på Sofiehem när han intervjuades vilket också innebar fotografering.  Första sidan idag pryddes därför av de finaste bebisar! 

Årets bidrag till Luciabilagan

Snyggaste framsidan, ellerhur !?

Sångstund innan reportern anländer

Vi har oxå varit på julkonsert på Ersängskolan 
Yacob

I helgen lossnade det. Vår lille tungklump började krypa! Det är inte långa sträckor och det går inte fort men det går framåt😊 Nu kryper alltså alla våra småttingar, så det är riktig full rulle hela dagarna. Dessutom tittade Yacobs första tand fram i helgen. Till höger fram i nederkäken. 

Vi har haft en ledig helg hela familjen. Inget speciellt var inplanerat. Barnen är fortfarande förkylda och trillsen har en riktigt jobbig hosta. I lördags vågade vi ändå oss iväg på julmarknaden på Gammlia. Galet mycket folk! Jag köpte supergoda hallon/lakrits karameller. 

Storkillen!

Selma Leila och Jamila åker hästkärra

Solig dag, trevligt på Gammlia!

Vi har oxå gratulerat både mormor och Jonna som fyllt år i veckan. I vanlig ordning fick mamma en amaryllis av mig. Det har hon fått på sin födelsedag varje år kanske det senaste tio åren. Den blommar alltid perfekt till jul!

Förkylningar

Hösten har verkligen inneburit förkylningar här hemma. Vi tycks aldrig riktigt bli kvitt dem. Nu är den någon otrevlig kruppliknande hosta som florerar. Stackars mina 5 små hjärtan!

Adam med familj är här nu så i helgen har vi bott på Sofiehem och umgåtts en massa! Lördagen tillbringade vi på nya biblioteket. Fint och fräscht men med för litet familjerum. Vi läste böcker och tjejerna skapade i deras pysselverkstad. Skapa med kryddor var det som gällde. I söndags var vi på Gammlia och pysslade på minimus. De hade även en fin bokstavsutställning för barn. Vi fikade lussebullar och pepparkakor och hade allmänt trevligt.

Äntligen är Jamila här!

Fin utställning som uppskattades av både stora och små.

Fika!

Nu för tiden så står vi helst upp!

Mycket kärlek men lite plats för föräldrarna 💜

RSS 2.0