Trillingarna

Lite tidigare än vi tänkt oss, men nu är trillsen här!  Vattnet gick i lördags på dagen och det blev snitt på kvällen. 19.39, 19.40 & 19.42 kom dom till världen.  Alla mår bra. Mer utförligt skrivs senare! 
 
 uppe fr vä Flicka, pojke. Nere pojke. I den ordning dom kom ut!

Baciller

Jag blir less på alla bacillusker!  Nu ikväll har Leila åter igen feber. Det började igår med små blåsor på tungan. Idag var dom i princip borta men då kom febern istället. Selma är täppt i näsan och jag har ju fortfarande inte blivit helt frisk från förra förkylningen. Dessutom känns det som om jag konstant har ett hårstrå i halsen. Andra veckan med den känslan och jag blir tokig snart!  Nog om detta...ultraljudet idag såg fint ut. Är så tacksam över att småttingarna verkar må bra iaf. Är i vecka 35 nu och om allt går enligt planerna så blir jag nog 5-barns mor under kommande vecka! 
 
Vi har nu gjort skolval till Selma. Informationskvällarna i veckan var givande. Om hon nu bara får plats så blir det Ersängskolan som tjoppan börjar till hösten. Kändes verkligen så bra där så vi får hoppas att det oxå är det!
 
 

Kyla

Nu har den riktiga vintern kommit. -19 visade termometern när vi åkte från Sofiehem ikväll! Solskenet idag gjorde ändå att jag och tjejerna trotsade minusgraderna och inledde dagen med en busstur till sjukhusdammen för att mata fåglarna. Den lilla utflykten är fullt nog för en höggravid mamma och vi fick sedan hämtning därifrån. Dagen har sedan tillbringats på Sofiehem.  Mamma och pappa håller på att renovera och idag stod rivning av vardagsrummet på schemat. Youssef hade åkt dit före oss i förmiddags för att hjälpa till. 
 
Leila har kommit in i ett nytt stadium nu igen. Det kallas tjurighet. Allt ska hon bestämma själv och får hon inte som hon vill så hörs det! Extra mycket kör hon med mig nu, förmodligen för att hon märker att jag inte riktigt orkar med som vanligt.Tur hon är söt iaf! Kompishäng har oxå hunnits med i helgen. I fredags i Innertavle hos Jenny och tjejerna och igår hos Roukachis för att fira Farah som blev 21! Kul men slut blir jag. Längtar tills jag får tillbaka orken igen! 
 
Idag går jag in i vecka 35. Barnmorskebesök och nytt ultraljud är det som gäller i veckan. Nu drar det ihop sig. Magen är verkligen sprängfylld och jag inser att det inte är länge kvar tills jag är 5-barns mor, galet! Dessutom ska vi hinna med informationskvällar inför Selmas skolval i veckan. Tänk att min lillbebis blivit så stor!
 
      Svårt att hålla upp ögonen i solen!
 
        Snöhögar är alltid poppis
 
 
               Magen växer, resten av mig krymper...
 
        Kuddkrig med utklädd pappa innan läggdags ♥

Tjejkväll

Har varit på tjejkväll hos Johanna ikväll.  Älskar dessa kvällar och är så glad att vi har dem. Vi måste ha hållit på i ganska många år nu! Med tre höggravida kan ni ju tänka er vilket hetaste samtalsämnet är just nu. 
 
Ultraljudet gick bra idag. Bebbarna uppskattas nu till just över 2kg/bebis. Nu har vi oxå preliminärt bestämt vilken vecka det blir snitt. Helt otroligt att småttingarna snart är här! Vi fick oxå göra ett studiebesök på barn4 där förtidigt födda hamnar. Nu är vi så förberedda som vi kan bli.
 
Tre tjejer med tre magar. Johanna beräknad först sedan Sofia  bara 4 dagar efter, jag sist ca 2 v efter!

v 34 (33+0)

Min mage är tung, när jag ska vända mig i sängen så känns det som om jag måste lyfta magen med handkraft för att den ska följa med. Så här mot slutet är det stor skillnad på att bära på ett eller fler barn. 
 
Idag har solen just så pass skymtat fram mellan molnen. Jag vet inte när vi såg den sist. Jag känner en extrem längtan efter solljus! Youssef har jobbat.  Jag var ute en stund med barnen på förmiddagen.  Sedan har vi varit på kalas hos Wille som fyller 10 år. Selma hann dock bara vara med i en timme innan hon skulle vidare på Dinas 8 års kalas. Snälla Mustafa både följde henne dit och hämtade henne sen för att jag skulle slippa gå. Guld värt med goda vänner, tillika grannar :-D
 
           Jodå nog syns magen alltid!
 
      Kall men härlig vinterdag. 
 
          Min stora fina kalastjej

Fredagsmys

Då var det fredag igen,  otroligt börjar j veckorna går fort!  Förkylningen ger inte riktigt ned sig för mig och jag börjar bli väldigt slut av detta.  Var iaf på vårdcentralen i veckan och fick antibiotika,  har väl blivit lite bättre. 
 
Nu när vi på Sofiehem,  dags för familjemiddag som vanligt. Leila har badat och Selma har bakat muffins. Jag sitter i soffan och blir uppassad av världens bästa mamma. Är lycklig som har en familj som alltid ställer upp.  Inte minst nu när jag inte duger till mycket! 
 
 
 
 
 
 Idag tvättades bebiskläderna, nu längtar jag!

vecka 33 (32+0)

 
       Förkyld mamma med magen v 32+0 och busiga barn!

Jul, nyår och sjukdom

Feber, hosta, snor och ömhet i kroppen har tyvärr kastat en skugga över denna julledighet. Vi åkte dit hela familjen på det jag förmodar är influensan. Dock har vi kunnat umgås en hel del med familjen då min syster med 2 barn varit här. Bror Adam, Jonna och Jamila är ju här dessutom. Sällskapsspel, prat, skratt och en massa bus har hunnits med. Mycket tid har ägnats på Sofiehem och ibland har ljudnivån varit sådan att man verkligen skulle behövt öronproppar för att undvika tinnitus! Idag har syster dock begett sig mot Stockholm igen och imorgon åker bror till Sundsvall. Vardagen börjar om och det känns ganska skönt att få lite rutiner igen. Dock närmar det sig med stormsteg mot våra småttingars ankomst! Inom en månad är dom förmodligen här vilket väcker många känslor och tankar. Igår var det ultraljud, bebbarna mår bra men börjar ha det ordentligt trångt där inne. Vi får nu ta en vecka i taget och hoppas dom håller ut ett tag till.
 
              Kusinmys!
                     12-slaget gott på nyår
 
      Selma fick följa med Adam och träffa Kevin Walker
 
        En av alldeles för många julklappar!
 
           Julfin Leila
 
                    Nyvakna kusiner

RSS 2.0