6 månader!

Ett halvår har gått sen vår trio föddes. Så fantastiskt älskade är dom men å så otroligt krävande också! 6 månaders dagen inföll samma dag som min och Youssefs 12:e bröllopsdag. Jag är så otroligt glad att det är just han som är pappa till mina barn för jag hade aldrig klarat det annars ♥

Lina "1:an" Hon måste vara den mest förnöjsamma bebis som världen skådat. Får hon bara mat sådär var 4:e timme så leker livet. Hon har ett leende som lyser upp ett helt rum och för tillfället är det godaste hon vet sina tår. Hon vänder lätt från rygg till mage och du finner henne sällan där du först lagt ner henne.

Yacob, "2:an", som lillgubben fick heta i dryga 2 månader. Han är väldigt lätt att locka till skratt. Var den första av de 3 som började le och gör det fortfarande gärna. Han är ett litet matvrak som inte är så mycket för att motionera. En gång har han lyckats vända sig från mage till rygg. Han skriker sällan men när han gör det då väcker han alla med sin starka röst. Flaskan börjar vara mer populärt än mammas bröst. Dock var inte potatis någon hit enligt honom.

Yones "3:an" Lillgubben med de stora vackra ögonen som charmar vem som helst. En tidvis orolig liten kille som skriker tills det att han får som han vill. Duktig på att vända sig men ligger inte så gärna på golvet så långa stunder. Bli buren runt tycker han är toppen. Ler inte på beställning men när leendet väl kommer så smälter man som smör i solsken!

Alla tre har verkligen sina personligheter vilket är så charmigt. Dessutom har dom två fantastiskt duktiga storasystrar som ofta tålmodigt får vänta. Älskade ungar!







Till top