Midsommar

Omväxlande regn och sol bjöds vi på under midsommarafton. Jag och tjejerna åkte med mormor till Gamlia medan grabbarna fick vara hemma med pappa. Tur att museet var öppet då det tidvis var ordentliga skurar. Många vänner träffade vi på. Mycket trevligt var det!

Nu håller vi som mest på att packa det sista. På torsdag bär det iväg mot Marocko. Jag är lite nervös inför flygningen men det ska bli skönt att komma iväg. Det har varit en intensiv vår för oss och vi ska njuta av lite mer avlastning än vad vi har här hemma!Minimus var öppet under midsommarafton så vi passade på att pyssla lite!Under förra veckan hann vi oxå träffa alla i babyligan. Så kul att se hur dom växer♥

Zakaria ♥ Emma

Grattis till min bror och numera svägerska! I söndags blev dessa två vigda av vår goda vän, tillika Imam, Ammar. Må ni ha ett långt lyckligt liv framför er! Till hösten väntar bröllopsfest ♥
Tuffa timmar...

Varje dag känns det likadant...klockan börjar närma sig läggning och pulsen hos mamman tickar igång. Mellan ca 19 och 21 varje kväll är helt klart tuffaste tiden på dygnet här hemma. Stortjejerna ska göras i ordning , läsas för och läggas. Samtidigt som trillsen ofta ska äta och även dom göras i ordning för natten. Detta låter kanske inte så farligt men den som vill är välkommen på studiebesök någon kväll. Såklart går vissa kvällar bättre och vissa sämre men det är aldrig utan ett rejält stresspåslag hos föräldrarna. Ikväll var en sämre kväll och nu när alla äntligen sover så tjuter det fortfarande i mina öron av allt skrik. Dessutom så ligger ingen där dom ska. Pojkarna är kvar där nere. Lina ligger i Selmas säng och Leila och Selma ligger i vår säng. Nu ska vi vuxna ta tag i kvällspasset och ordna allt som ska ordnas. Imorgon är en ny dag...


Tur för er att ni är söta!


Grus!

På Sofiehem har det renoverats hela våren. Här senast är det dränering som är gjort. I samband med detta passade mamma och pappa på att riva upp asfaltsplanen som var rätt ojämn. Istället ska de ha grusuppfart och idag fick vi se resultatet :)Rätt ljust men väldigt fräscht!

Knatteskutt

Selma har deltagit i knatteskutts sommartermin. 5 tillfällen, med olika utomhus sporter, har hon prövat på. Igår var sista gången, löpskola och avslut med medaljutdelning. Hon har verkligen haft kul under dessa pass. Nu funderar vi på vad det ska bli i höst. Simskola, dans, gympa...1 eller 2 aktiviteter? Vi får se vad det blir!

Idag var vi på BVC för vägning. Yacob hade gått upp 700 gram och drar ifrån syskonen. Han väger nu 7200g, ungefär 1 kilo tyngre än de andra 2. Yones hade återigen gått upp dåligt i vikt. Förra vikten var dock jättebra så han fortsätter hålla kurvan. Tycker han är så svårläst. Hungrig eller bara missnöjd? Sedan han börjat få lite ersättning är det som om han blir lite lat vid bröstet. Han verkar inte vilja jobba för maten utan det ska helst rinna av sig själv. Får lägga lite extra tid på hans matningar och hoppas på en bra siffra om 2 veckor. Sista kontrollen innan Marockoresan!


Hejja Selma!!!


Börjar bli trångt i vagnen nu ♥♥♥

Selma 6 år!

Förra veckan har gått i kalasens tecken. Selma blev 6 år och firades under torsdagen av familjen med tårta,sång och alldeles för mycket paket. I lördags blev det sen dags för barnkalas. Alldeles lagomt många finklädda tjejer var på besök. Fruktspett, chokladbollar och glass var lite av det som bjöds på. Sedan hade vi ju så tur med vädret att vi kunde leka utomhus. En mycket nöjd stortjej somnade sedan som en stock på kvällen!Frukost på säng såklart!


Det årliga fotot vid körsbärsträdet. Kul att se både hur träd och barn växer!Ett, två, tre OST!


RSS 2.0