Färdiga

Vår små är nu officiellt färdiga. Dom var ju beräknade egentligen att födas den 1 mars. Mycket har hänt sedan dom kom till oss. Alla tre är duktiga på att fästa blicken och båda killarna har gett oss första leendet. Det är så mysigt och speciellt att få se det där första bedårande leendet!
 
Leila har sedan sist gjort debut på folktandvården. Först var hon verkligen förväntansfull när jag sa att vi skulle till tandläkaren men så fort vi kom in genom dörrarna vände det. Hon är ju ganska bestämd vår lilla dam och hon skulle minsann inte till nån tandläkare. Efter lite lirkande så gick det dock bra, hon både satt i stolen och lät tandhygenisten räkna tänderna. 20 fina tänder har lilltjoppan. Nästa pärs blir att vänja av henne med tutten. det kommer bli lättare sagt än gjort och vi väntar nog till i sommar med det.
 
Min syster med familj har varit här förra helgen.Så roligt att visa upp nya familjetillskotten. Så det har varit full fart med kusinbus och en massa surr. Jag kan lova att det är en ljudnivå som heter duga med 8 barn i huset. 
 
Bilen är här, vi är väldigt nöjda. Fast jag hade ju i för sig inte så höga krav. Tycker det är fantastiskt att hela familjen och vagnen får plats.Selma är väldigt nöjd hon med. Var mest facinerad över panoramataket och lycklig över att de fanns en matbricka att fälla upp framför hennes stol. Det är som ett litet projekt varje gång vi ska iväg nån stans :)
 
I helgen har Youssef jobbat för första gången sen trillsen föddes. Jag fick då prova på att vara 5-barns mamma på riktigt. Fast jag fuskade och rymde till mamma och pappa ;)
 
 
              
                                           Kusinmys
 
              
               
                                          Lilla bilen
 
              
              
                   Tre små isbjörnar, säg varför sätter man öron på barnkläder?
              
                                Leila vill ofta "osså vara bebis"
 
                
               
                               Ohhh yes, so cool!
 
 
 
Till top