Buzzador

Jag är buzzador vilket innebär att jag ibland får delta i kampanjer och testa olika produkter. Denna gång var det Friday night chicken som skulle testas. Fick godkänt av vår familj även om jag föredrar hemmakryddad kyckling.Selma har varit med på kulturnatta. Hon gick modevisning och visade upp sina marockanska kläder. Mammas modiga och duktiga stortjej!Vi har nu besök från Sundsvall och nya kussen. Så roligt att äntligen få träffa lille Samir ♥ Idag har jag och Jonna hängt här hemma med våra 7 (!) barn. Tyvärr var det väldigt regnigt och ruskigt så det blev inte så mycket utevistelse. Full rulle hela dagen blev det iaf. Vi avslutade sen med middag på Sofiehem :-D


4 bebisar och en massa leksaker!

Sommardag!

Fantastiskt väder och vi har varit ute hela långa dagen. Först träffade jag och trillsen Sofia, Oscar, Hugo, Johanna och Astrid. Vi hade picknick i solskenet. När tjejerna sedan kommit hem från förskolan har dom inte varit en minut inomhus förrän det var dags att gå och lägga sig. Å vad jag önskar att det var sommar året om. Jag bor verkligen på fel ställe!PicknickTrädgårdsmästarnaBumbostolen fortsätter att användas flitigt!

Astrid

Igår var jag, Selma och Leila på Astrids dop. En fin tillställning och väldigt trevlig dag. Först var vi i Backens kyrka och efteråt bjöds det på gofika i Efs-gården. Selma hade många frågor efter om vad det handlade om. Jag försökte förklara fast hon avslutade samtalet med "det var kul men jag och Alice fattade ingenting". Efter dopet så följde Alice med oss hem. Flickorna lekte, vi grillade hamburgare och köpte lördagsgodis.

Idag har vi tillbringat dagen på Sofiehem. Dom håller på att dränera så det är rena kaoset runt huset. Tjejerna fick ändå hoppa studsmatta i det fantastiska väder vi haft idag. Nu laddar vi för ny vecka som inleds på bästa möjliga sätt, träff med babyligan!Familjen ÖquistFina ungar!


Sjukdom och kusin!

Lilla hjärtat Leila är sjuk. Hon har haft feber i 5 dagar och blåsor i munnen. Lillgumman vill helst inte äta och dricka alls. Känner mig så hjälplös och otillräcklig. En sådan här gång borde hon få min totala uppmärksamhet och bara få sitts i knät och gosa. Ändå får hon vänta...vänta på att småsyskonen ska ammas, sluta skrika eller få ny blöja. Hoppas kommande vecka blir en bättre vecka och att alla får vara friska!

Det som ändå gjort senaste veckan fantastisk är att en liten kusin kommit till oss. Välkommen älskade lillkille ♥
Tiden

Dagar, veckor och månader. Tiden springer verkligen iväg. När man är inne i ekorrhjulet hinner man ibland inte stanna och njuta. Vi har så fullt upp här hemma att mysstunderna verkligen måste ta till varas på! Alla tre småttingar ler och jollrar. De har hunnit få sin första vaccination och även fotograferats för sitt första pass. Selma och Leila har bott på Sofiehem i helgen. Så mycket värt för dom att få lite egen tid med mormor och morfar. Total uppmärksamhet hela tiden och riktigt bortskämda blir dom! Ganska bra rutiner har vi ändå fått till här hemma. Läggningen har varit en pärs men nu turas jag och Youssef om på kvällen. En lägger stortjejerna och en tar bebbarna på promenad. På så sätt kommer alla til ro och vi slipper stressen av skrik kring läggning.


Jag och stortjejerna var på upptäcktsfärd på öberget här om dagen.
Lina är en riktigt förnöjsam liten dam.Babyligan har träffats igen, alla växer!

RSS 2.0