Snart 7!

Hyffsat nöjd tjej som idag fick den utlovade nya cykeln! 24" ram, när blev hon så stor!? Hon hade ritat en teckning och slagit in i paket åt pappa, OM han kom hem med cykeln efter jobbet. Annars skulle han minsann inte få teckningen idag. Det är något speciellt med att få se barn få det där som dom väntat och längtat efter. Det liksom spritter av glädje åt alla håll ❤ Det blev en tidig 7 års present. Vi bestämde att hela tiden med barmark måste utnyttjas! Förresten blev lillasyster Leila lika lycklig som nu fått ärva en chockrosa cykel.

Turkos/mintgrön, så snygg!

Sol och vaccin

Å nu är det verkligen vår!!! Vi njuter av solen och är ute mycket. Tyvärr har vi haft en släng magsjuka igen och nu även en förkylning så sjukdomarnas tid verkar inte riktigt vara över.

Under förra veckan var vi på infektionsmottagningen och vaccinerade trillsen mot hepatit A. Eftersom vi körde bil dit tänkte vi att vi skulle strunta i att ta vagnen. Ojoj, det fick vi ångra. Trion var överallt och lite till. Svettigt för mamman och pappan men tur att personalen var förstående och mest verkade tycka att det äntligen hände nåt kul på jobbet. Lite oroad och irriterad fick jag ändå bli. Infektionsläkaren med läkarstudent rekommenderade att vi skulle ta Twinrix (hepA+B) och inte bara mot hepatit A. Hade jag inte varit uppmärksam så hade då trion fått dubbel dos av Hepatit B vaccinet. Detta eftersom hepatit B ingår i ordinarie vaccinationsprogram på bvc. Sånt tycker man dom borde ha koll på!

Lekparkshäng

Full fart både upp och ner!

Studsmattan är framme!

Systergung💕

Trillsen älskar att promenera på parkeringen och titta på bilarna.

Vi har oxå hunnit hänga på öf sen sist.

Påsklov

Stortjejerna har haft påsklov hela veckan. Vi har inte gjort något speciellt sen dom kom hem från Sundsvall. Youssef har jobbat och jag och barnen har varit ute mycket. Vi har haft lite besvärligt med en ögoninflammation som inte riktigt ville ge med sig. Det har bara snurrat runt på oss här hemma. Efter en sväng till farbror doktorn med Yacob, eftersom att han var riktigt svullen i ögonen en kväll, har vi nu äntligen fått behandling. I helgen har vi hängt på Sofiehem, promenader, lek och grillning har vi ägnat tiden åt.

Soffhäng med morfar 

Härligt vid älven

Utelek

Lina vill inte ha mössa

Storasyster skjutsar...

...och drar

Inte kul med ögoninflammation 

Att lära sig gå

Lina har, från att varit helt ointresserad av att träna på att gå, nu börjat ligga i hårdträning. Det börjar bli ganska långa sträckor hon går nu. Hon reser sig utan problem till stående utan att ta stöd. Yacob går även han kortare sträckor men är lite mer försiktig än syrran. Han verkar tycka det är mest besvärligt att behöva resa sig efter varje gång han ramlar. En riktig klättrare är han däremot. Vi har hittat honom på tvbänken, soffan, vardagsrumsbordet, kökstol, tvättställsskåpet mm... Yones som gått snart i 3 månader har börjat springa! Han har nu äntligen oxå accepterat att gå i skor efter att ha promenerat i skintossor ett bra tag.

Selma och Leila har påsklov och är i Sundsvall med mormor och jeddi. På måndag är det ju allsvensk premiär för morbror Adam. Spännande värre!

Det är så kul att kunna gå!

Vi har invigt cykelvagnen. Alla fick plats!

Yoga träningen fortsätter här hemma...

Sötaste påskkärringen har varit här 💕

Nya Elvis?

RSS 2.0