Utflykt och blodomlopp

I lördags träffade vi Sofia och Johanna med familjer i äventyrslekparken i klabböle. Väldigt trevligt att vi äntligen kunde få till en träff då alla kunde. Tyvärr fick lill-Yones feber under natten så han fick stanna hemma med mormor och morfar. Vi andra hade iaf en mysig eftermiddag med lek och picknick och väldigt tur med vädret!

Vi tar upp hela lekparken med alla barn 😊

Småttingarna 

Stortjejerna fikar

Mellanbarnen likaså!


Ikväll var jag och Selma och sprang/gick blodomloppet. Tycker Selma var så duktig som orkade runt alla 5 km! Efteråt blev det picknick med mina arbetskamrater 😊 Leila fick under tiden lite egentid med Emma och Zacke 💗

Peppad tjej!

Utomhus

Ja vi trotsar alla väder och är ute väldigt mycket. Fast jag har insett att nu när det varit ganska mycket regn så måste fler regnställ och stövlar inhandlas. Lina går helst till lekparken, Yones mot parkeringen och Yacob är helst kring huset. Detta gör att man själv får springa som en galning åt alla olika håll. Selma och Leila sliter duktigt på sparkcyklarna och hinner med många varv runt området per dag.

Idag var jag på utvecklingssamtal med Leila. Hon är som vi redan visste, glad, trygg och harmonisk. Hon gillar både att leka själv och i grupp. Hon har senaste tiden blivit duktig på att skriva bokstäver och kan skriva sitt namn. Till hösten flyttar hon över till storbarnsavdelningen Kotten.

Jag fortsätter träna och äta rätt och jag känner mig stark och pigg. Så härlig känsla!

Idag i trädgården. Bästa bästa barnaskara!

Kul att sitta i leksakslådan!

Kusinerna har varit här i helgen och så här mysiga sovkompisar hade jag 💕

Vi firade även goungen Samir som just fyllt 1🎂

Uppdatering

Mycket händer nu, som alltid på våren! Idag hade Selma sin första fotbollsträning. Hon kommer att spela med ESK:s 08:or. Hon har varit peppad länge och tyckte att det var kul på första träningen. Dom fick bla träna på att passa och när hon kom hem berättade hon för pappa vikten av att använda bredsida. 

Min farbror Mustapha och hans fru Majida är här på besök. Min farbror var senast här 1989 så han tycker att mycket har förändrats! Kul och lite konstigt är det att få visa dom våra hem och miljöerna vi vistas i. Min kusin Asmae med familj är också här. Amir och Leila har både lekt och bråkat mycket. 

Jag har ägnat lite mer tid än vanligt på mig själv senaste veckorna. Jag försöker komma i bättre form och har ägnat en del tid på Iksu. Så med träning och ett strikt matschema hoppas jag på att bli både lättare och starkare. Känns riktigt bra!

Trillsen är så underbart goa och roliga just nu men oj så intensiva! Det är faktiskt riktigt ansträngande att vara själv med dom för tillfället. Tur det finns öppen förskola och att dom har världens bästa morföräldrar som alltid ställer upp ❤


Full koncentration 

Lillasyster är vätskekontrollant

Lunch hos oss idag

Hej hej farbror! 

Hammocken är super när 3 vill gunga!

Lekparkshäng med favoriterna 💓RSS 2.0