Umgängeshelg!

Sen trillingarna kom har vi inte träffat lika mycket vänner som förut. Vi drar oss för att åka iväg med alla barn hem till folk då det mest blir att springa runt och passa hela tiden. Vi blir heller inte bjudna hem till folk lika ofta längre, vilket jag förstår, vi är lite för många helt enkelt! Jag kan uppleva att en del inte vill "störa oss" för vi "har så fullt upp". Det känns förstås lite trist att det blivit så men i helgen har vi iaf umgåtts massor! Lördagskväll var vi hos familjen Roukachi, det gick fantastiskt bra! Både barnen och vi var så nöjda. Idag var våra grannar/ vänner fam Erdogan här. Vi grillade hamburgare och surrade, mycket trevligt! Dessutom inleddes ju helgen med fredagsmiddag i vanlig ordning. Nu är ju även Jonna och barnen hemma så det var fullt hus. Annars har helgen mest bestått av städning. Jag passar alltid på att röja lite extra när Youssef har ledig helg. Selma har också varit på badkalas, jag och Yones följde med. Vi fick lite egentid och första gången för lillgubben på ett badhus (ytterligare en sak man ej gör med trillingar). Han var mycket nöjd ❤

En av de charmigaste killar jag vet! Det är galet ofta folk fastnar för han utseende och personlighet och jag förstår varför! ❤💕💋Flytt

Älskade Sofiehem ska säljas! Mamma och pappa har ju köpt ett radhus här på vårt område och snart flyttar de. I veckan ska mäklare fota och lägga ut huset för försäljning. Jag har varit där och hjälpt till att städa och piffa inför fotograferingen. Det känns väldigt bra att få mormor och jeddi närmare men jag kommer att sakna mitt barndomshem. Det har fint läge på Sofiehem med utsikt över älven. Många minnen bär vi med oss därifrån! 

I h3lgen jobbade Youssef och igår packade jag med mig alla barn och åkte till Avion. Det är lite riskabelt att åka dit själv med alla 5 men jag blir så stolt eftersom dom skötte sig så fint!

Nystädat kök, tänk om det alltid kunde vara så undanplockat!

Spännande "lekhörnor" på avion

Hemmalek med fina pojk-prinsessor ❤

40 år!

Idag blir världens bästa make och pappa 40 år! Hur jag kan vara gift med någon i den åldern får jag inte riktigt ihop. Måste ju vara vääääldigt många år mellan oss, sisådär 20 typ...😜 Trillsen fick hjälpa mamma att baka födelsedagsfika. Lite dåligt samvete fick jag då. Inser att detta är första gången dom fått vara med och baka. I deras ålder hade ju Selma och Leila varit med flera gånger. Vi orkar helt enkelt inte låta dem göra lika mycket eftersom de är 3. Fika fick då alla iaf, även mormor och jeddi var på besök!

Bakning på G

Lina fattade snabbt det där med att provsmaka

Lyxigt kvällsfika!RSS 2.0