Vardag igen!

Hur härligt vi än hade det i Dubai så var det underbart att komma hem till maken och småttingarna igen. De hade haft det bara bra med pappa men har varit väldigt mammiga sen vi kom hem.  Veckan har varit bra med skola/förskola och jobb. Fullt tempo som vanligt! Selma har bara hunnit packa om sin väska för att sedan flyga till Stockholm med mormor och morfars över påskhelgen. Leila har lekt med sin kompis/granne Alma hela dagen idag. Så skönt nu när det börjar bli varmare och ljusare så man kan vara ute lite mer. Trillsen utvecklas så snabbt nu. Alla tre pratar mycket och gärna. Blöja behöver dom inte hemma på dagarna längre. Dags att plocka bort dem på förskolan också snart. Imorgon tänkte vi bege oss mot Umeås nya shoppingcenter Avion och Ikea. Ska bli kul att få gå runt och se hur det ser ut. Blir nog inte så långvariga dock eftersom alla 4 barn ska med. 

Slog mig imorse hur stora alla börjar bli!

Dubai forts...

Vi gör så mycket här nere! Har blivit 2 aktiviteter per dag så nu såhär efter en vecka så börjar jag känna mig lite trött 😉 Fast om det inte var för att jag längtar så efter mina småttingar så skulle jag kunna stanna en vecka till! Vi har hunnit med ännu en strand, vattenland, bedök på Dubai Mall, olika parker mm. Finns så mycket att göra här och är verkligen ett perfekt resmål för barn.

Akvarium inne i Dubai Mall

...och vattenfallet i samma galleria.

Underbar strand 🌞

Poolområdet på husets gård

Wild Wadi vattenpark framför burj al arab.

Mer vattenpark...

Å ännu mer!

Mushrif park 

Små miniatyrhus från olika länder 

Trampat runt på cykel i Creek Park

Vi har sett vackra marinan...

...och ätit chokladvåfflor!

Utsikten från solstolen vid poolen


Dubai!

Det blir glest mellan inläggen här...Jag och stortjejerna är på plats i Dubai och hälsar på kusinerna. Underbart väder, sol och lagomt varmt. Man behöver inte ens ha någon kofta på sig på kvällen utan värmen håller i dig även då. Vi har hunnit med att bada i poolen vid deras hus, varit på stranden och varit i global village. Det sistnämnda är en minivärld med flera kända sevärdheter uppbyggda i mindre skala. De har oxå ett litet tivoli som var väldigt uppskattat av de små. Imorgon ska vi åka och titta på Adams match. Ska bli kul att se var han tillbringar sin arbetstid. 

Jamilas kusiner poserar på hennes 4års kalas som fick inleda denna semester.

Poolparty

Adam leker...

Partaj

Super fin, och god, glasstårta!

Fontäner i Global village 

Big Ben 

Marocko!

Varmt i havet.

Häftiga 3d målningar vid strandpromenadenSaknar mina små älsklingar som jag vet har det jättebra hemma med pappa ❤❤❤

RSS 2.0