förkylningar

Barnen.är snoriga, jag har ont i halsen och nästäppa. Det är iallafall riktigt härligt sommarväder nu! I eftermiddag blev det grillning och middag i trädgården. Det känns som om alla är ganska less nu. Selma behöver sommarlov och vi semester. Vår plan är ju att vara hemma i sommar. Det blir isf första gången sen Selma föddes som vi inte åker till Marocko. Imorgon dka jag spela brännboll. Det är hjärtcentrum som har turnering. Ska bli riktigt kul!

 
Tre flamsisar 😘

Morsdag

Idag blev det sommar! Måste ha varit drygt 20 grader varmt idag. Jag blev uppvaktad av Selma och Leila med paket och kort. Leila har pärlat ett så fint armband och Selma skrivit ett fint kort. Trillsen uppvaktade mamman med att vakna vid 06.10! Oftast brukar vi ju få sova till typ 07 iaf... Jag och trion klädde oss och åt frukost, sen cyklade vi iväg emot coop. Det var endast vi och pensionärerna där vid 08 😀. När vi sen var hemma igen satt pappan och åt frukost medan storasyster Leila fortfarande sov. Själv uppvaktade jag min fina mamma med kroppskräm från Rituals, doftar ljuvligt. Vet inte vad jag gjorde utan mamma, som hon ställer upp för oss. Inga gåvor kan vara nog! 😙

Selma hade första hemma fotbollsmatchen för säsongen. Jag och en annan mamma var fikaansvariga och stog och sålde för att få in pengar till lagkassan. Det gick bra för tjejerna, vinst mot Sävar!

Mitt fina armband 💙

Tidig morgon på coop!

Vårt körsbärsträd blommar nu så fint!

Egentid

Klockan är 01:57 och jag sitter i soffan i mörkret och tystnaden. Det har hänt igen, så som så många andra kvällar. Jag somnar när jag lägger barnen och hela min egentid på kvällen är borta. Visst är det ju skönt att få sova när man är trött men lördagskväll hade jag gärna varit uppe en stund och fått kika lite tv eller så. Så efter att ni har varit vaken en dryg timme (allt för egentidens skull 😂) ska jag säga godnatt, det lär inte finnas utrymme för sovmorgon imorgon direkt!
Bjuder på en pyjamaspartybild på bästa-kompis-kusinerna här om veckan  ❤ 


Fotboll och vårfest

Selmas fotbollssäsong har dragit igång ordentligt. Med 2 träningar i veckan och ibland match på det blir det mycket lirande. I helgen startar kommunserien och dom har sin första bortamatch i Lycksele. Selma åker med en kompis så vi får heja hemifrån. 

ESK flickor-08

Idag var det förskolans dag. Det uppmärksammades med vårfest och vernissage på barnens förskola. Vi fick höra skönsång och sedan titta på allt barnen skapat under terminen. Tyvärr regnade det mycket så den tilltänkta picknicken i gräset fick bli inomhus istället. Trillsen blev lite blyga inför all uppståndelse men stog kvat framme på scenen hela sånguppträdandet. Leila har skapat så fantastiskt mycket fint, en liten konstnär ❤Igår var det även vårkonsert på Ersängskolan. Dom har så fin sammanhållning på den skolan och man blir glad av att se hur fint barnen presenterar sina framträdanden. Alla får vara med och man se hur de yngre eleverna växer av att få framträda med de äldre.


Inatt är trillsens 2:a natt utan tutte. Vi går se om detta håller i sig eller om vi får bakslag. Jag orkar inte kämpa så mycket med avvänjningen så går det inte smidigt så får det vara. De klarar nu även hela dagar utan blöja, snart dags att plocka bort det helt på dagis oxå. De börjar bli stora våra små! 


Maj

Maj månad är fantastisk!  Ljuset och värmen återvänder. Barnen vill aldrig komma in om kvällarna och förstår inte varför de måste lägga sig när det fortfarande är sol. Fast med allt detta underbara blir även kalendern full. Det är vårkonserter, fotbollsmatcher, vernissage på förskolan, träningar, blodomlopp och mycket annat som ska hinnas med! Tur att det känns som om dygnet har lite fler timmar på sommarhalvåret.

I äventyrslekparken 

Det blir mycket häng med kusinerna 

Vi har firat Samir på 2års dagen!

På badkalas, mycket kalas så här års oxå!

Vi leker i vår lekpark minst en gång per dag!RSS 2.0