Vårvinter

Ja det är redan slutet på Mars! Bloggen faller i glömska helt och hållet. Hittar inte riktigt tiden samtidigt som jag ska gärna vill fortsätta att dokumentera lite. Var igår hos en handkirurg för att titta på Selmas högra tumme. Hon upptäckte här för någon månad sen att hon inte riktigt kan böja den. När vi började granska så ser vi ju att den är lite smalare och inte alls lika böjbar som den vänstra. Handkirurgen trodde det var något hon haft väldigt länge om inte för alltid. Frågan är ju bara hur vi kan ha missat det i alla dessa år??? Hur som så är det inget farligt och det är ju huvudsaken! 


Annars så är vi mycket ute nu. Leila och Jamila har fått en nya hobby. Att gå på promenad och leta "stiliga pojkar". Alldeles fnissiga blir dom, sen att de aldrig tycks hitta några är ju lite charmigt. Det är som bara själva grejen med att säga att man ska göra det som är spännande. 

Trillsen blir mer och mer självgående. Får vi nu bara lite värme så slipper vi snart all på och avklädning. Jag längtar!


Moster, Adam och Elias har varit på besök. Många kusiner i snöhögen!
Jag,Selma och Leila har åkt slalom i Vännäs. Zacke och Maya tittade på.
Coolaste lillkusinen 😘
Hade glömt hur härligt det är i backen en solig dag!
Ansiktsmålning på Leoslekland
Fjäril
Katt
Vovve
Och "en Leo"

RSS 2.0