Första tanden!

Minstingen blev först! Yones har fått en liten tand i nederkäken för en vecka sen. dom andra är fortfarande utan gaddar :-) Lina säger mamma, Yacob säger baba och Yones är nog inte långt från att börja ta sig fram själv. Så kul att se hur dom utvecklas olika! Grabbarna är väldigt matglada medan Lina fortfarande helst bara äter bröstmjölk. Dom har varit sjuka till och från under 3 veckor. Feber, diarré och blåsor i munnen. Nu är vi dock på bättringsvägen!

Vi ha firat Leila på hennes 3 års dag. Hon var väldigt spänd över kalasandet. Stora duktiga damen! Selma trivs på fritids och vi har kommit in i en behaglig vardagslunk. Har oxå fått klart från kommunen att vi ska få ett visst stöd. Vi har inte riktigt fått till det som vi vill än men hoppas det är på G.


Älsklingar


3år!


Plattat håret


8 månader!
Fyllda dagar

Om det är nåt jag känner är nödvändigt för att orka med vardagen så är det att fylla dagarna! För det mesta är alla som nöjdast när vi har något att göra. Igår var det bäbisgäng-häng på schemat och idag for jag och barnen ner på stan och kollade in alla nya fina parker.


Finaste bebisgänget!

Bröllop

Förra helgen hade Zacke och Emma sin bröllopsfest. Fantastiskt vackert brudpar och kvällen blev så lyckad!


Så fiiina!

Selma var brudtärna. Så himla duktig och modig. Hon gick in först framför 120 gäster och kastade rosenblad i gången. Så duktig!


Vår prinsessa!

Vi hade fantastiskt kul. Alla barn skötte sig exemplariskt och kunde somna i bra tid på kvällen så att vi vuxna kunde skaka loss på dansgolvet!


Vi syskon höll tal :-D

RSS 2.0