Regn å rusk & Grattis moster!

Nästan lite storm har det varit i helgen. Vi har bott på Sofiehem. Är så skönt att, efter ha ätit fredagsmiddag där, kunna lägga barnen. Slippa dra ut dom i kylan till bilen. Kommer bli många helger på Sofiehem i vinter! 

Idag fyller moster Miriam 37 år, Grattis!

Vi var igår på hamnmagasinet. Jag och trillsen var på babyrytmik. Sång dans och ramsor som var uppskattat både av mig och de små. Ofta på sånna här grejer ska man ju hålla sitt/lyfta sitt/sjunga för sitt barn. Lite svårt för mig med tre! Både hon som höll i det hela och en morfar fick rycka in och hjälpa till. Selma och Leila fikade och pysslade med mormor under tiden. Sen var det deras tur att gå på föreställningen "hur låter känslorna".

Idag har vi  tagit in studsmattan, lekt i lekparken och gått på promenad. Nu känner jag mig helt slut fastän klockan knappt är 22. Det känns verkligen att vi ställt om klockan!

Lina

Haha snygg pose Youssef i morfars arbetsjacka

32 år

Ja nu  har man alltså blivit ett år äldre. Födelsedagen firades först med bästa vännerna och babygänget. Sofia bjöd på kalasfika och jag fick vackra blommor av brudarna.

På kvällen bjöds jag på middag och tårta som mamma och Selma ordnat. En riktigt trevlig dag!

Nu händer det mycket med bebbarna. Yones kryer nästan. Lina hoppar fram på rumpan och Yacob, som tidigare bara velat vara stilla, börjar försöka ta sig fram. Han tar sig från sittande ner på mage och sen vänder han sig fram och tillbaka. Leila säger så mycket roliga saker. Hon är i en väldigt bra period just nu. Hjälpsam, pussglad och positiv. Selma är ju också för det mesta väldigt glad och go men det stämmer så bra det man hör om att 6-åringar är som små tonåringar. Väldigt  många diskussioner har vi hemma just nu! 


Sofia, Alice och Oscar vid kalasfikat! 

Johanna, Astrid och trillsen 

Tårta! Självklart har jag prinsesskrona 💕

Yacob har blivit grym på hålla flaskan själv!

Vackra blommor 

Kärlek 💕💖💙💜💛💚😘😙😍💟💞💗

Galen på telefon ibland...

Skrev ett långt inlägg som försvann, sammanfattningsvis...

*Fortfarande förkylda, hatar dessa baciller 😣
*Tjejträff med bebbarna i fredags, love it!
*Badkalas för Dina i lördags, lyckliga barn.
*Sovit på Sofiehem hela helgen, mysigt 💟

GRATTIS Dina!Första snön

14 oktober föll årets första snö. Leila var överlycklig och jag önskar att jag kunde vara detsamma :-) Det är långt mellan uppdateringarna, har helt enkelt lite för fullt upp med annat just nu! Veckorna rullar på. Måndagar är det sång med El Sistema på Selmas skola. En musiksatsning tillsammans med musikskolan. Hela familjen bjuds in för en timmes sång och dans, jättetrevligt! Tisdag är det simskola för Selma. Resten av veckan träffar vi vänner, leker ute och har sett en hel del disneyfilm i höstmörkret.

 Våra minstingar fortsätter att växa och upptäcka världen. Yones  tog i helgen ett krypsteg! Lina fortsätter att vägra äta. Hon har varit mer gnällig senaste veckan och jag misstänker att hon är hungrig. Yacob dreglar så man kan tro han har en vattenkran i munnen. Tyvärr fortsätter vi att dras med förkylningar, känns som om dom knappt varit friska alls sen i somras. 

Idag var jag och Youssef på stan med trillsen, jag hämtade min nya telefon och sen åt vi lunch på Station. Bjuder på den enda bild som finns på telefonen!

Bustrollen på Café  Station!

RSS 2.0