Syskon

Både jag och Youssef har ju många syskon så för oss känns det inte främmande med stor familj. Ändå kan jag inte låta bli att tänka på hur det hade varit om allt var annorlunda. Hade barnens personligheter blivit andra om dom varit ensambarn eller kanske bara haft ett syskon. Är det skillnad på äldsta, mellan och yngsta barn? Forskning visar väl på det och jag tycker det är fascinerande! Jag skulle visserligen inte vilja ha det annorlunda men visst tänker jag ibland på ifall barnen påverkas negativt av att vara många syskon. Jag väljer ändå att tro att fördelarna är fler. Idag som vuxen hade jag själv gärna haft fler syskon!

Förkylningen här hemma har inte riktigt gett med sig. Vi har ändå vågat oss ut på ett lugnt biblioteksbesök igår. Det var massor av kul allahjärtansdagpyssel på nya bibblan. Selma och Leila underhöll sig länge där. Vi tog med lunch så barnen kunde äta i familjerummet. Jättefint tycker jag det är men det kunde fått vara lite större. När hela vår familj lunchade blev det ju fullt! Yones älskar att vara på biblioteket, stora ytor att röra sig på och lååånga gångar att promenera i. Helst ska man ju jaga honom men då blir det lite för högljutt för ett bibliotek 😉

Sovdags

Ny ring, love it!

Selma har tappat en tand i överkäken så söt!

Några har snott min mobil verkar det som 😉

Resa

Nu är sommarens resa till Marocko bokad! Det blir drygt 5 veckor nere hos farmor och farfar. Känns skönt att ha bestämt lite hur sommaren ska se ut och jag ser verkligen fram emot avlastning. Att slippa varje dag att tänka på mat, städ och allt annat som hör livspusslet till!

I helgen har Youssef jobbhelg och vi har återigen bosatt oss i vårt andra hem på Sofiehem. Äntligen är vi alla friska, hoppas det får förbli så! Idag var vi på hamnmagasinet igen. Selma och Leila tycker det är väldigt kul. Jag tog en promenad ner på stan. Fantastiskt väder har det ju varit och solen är verkligen efterlängtad.

Mina stortjejer!

Vi behöver en till pulka!

Lina kör hårt med Yoga-träning 😉

RSS 2.0