Eiid mubarak!

Idag är det Eiid, vi har umgåtts med familj och vänner hela dagen! På morgonen var det "salat eiid" på ålidhem, efter det var vi och åt lunch med familjen Roukachi på Eastern palace. Det var mycket trevligt och gott! På eftermiddagen var vi hemma hela familjen några timmar och tog igen oss, Selma sov ute i vagnen två timmar och jag och Youssef tog en soffa var=) Fast vi fick inte vila så länge för det skulle ju lagas mat till kvällen! Vid 17 träffades vi flera familjer i en lokal på marieberg, familen, Qatanani, Gazi, Alibaba, Chennoufi, Hasenien mfl. Mat, skratt, dans och trevligheter var det hela kvällen. Då vi var flera olika nationaliteter var det ett härligt buffébord uppdukat. Vi har just nu fått Selma att sova för kvällen, två timmar fick vid kämpa med henne, hon var alldeles otröstlig. Jag tror det är en kombination av, en rejäl förkylning, tänder och lite magont...inte kul att vara liten ibland..Dock har hon varit på ett strålande humör hela dagen. hon kanske helt enkelt var övertrött. Jag fick henne iaf att somna till slut i bärsjalen, får se hur det kommer att gå att lägga ner henne sen.

        
                                                       Snyggingar på väg på lunch

        
                                                   Gott med buffé på Eastern palace

        
                       Selma, Mamma och morbröderna på fest på marieberg

        
                  Visst ser vi ut att ha kul! Här sjunger vi för Abeer som dessutom fyller år=)

        
                                                                       Många fotografer

       
                     Barnen gillar att åka med Walle, nu är det söta Dinas tur=)

#1 - - Sofia:

Vilken härlig fest! Ni verkar ha haft en väldigt trevlig dag. Va söt selma var, visst gjorde hon ett klädbyte till kvällen?

Såg att du ska träffa Johanna idag, hade velat hänga med men det är nog tur att vi inte kommer så ni blivit smittade med magsjuka =)

Kram

#2 - - mormor:

Trevlig fest och nu är jag på väg för att äta upp resterna - och städa lokalen.

Till top