En liten gnällspik...

Idag efter att vi kommit från förskolan var Selma inte på sitt bästa humör. Det var som att inte nånting var riktigt bra. Själv känner jag mig inte heller på topp och är riktigt trött idag, och det känner hon säkert av på en gång! Fast det finns vissa saker som alltid är kul, tex skvätta ner hela köket när man ska hjälpa mamma att laga mat och plocka ur alla makaroner ur pastalådan... Efter att vi fått i oss middag så struntade vi i allt som hade med undanplockning och disk att göra, istället gick vi upp på Selmas rum och byggde tågbana. Hon har fått ärva en fin tågbana från grannarna och hon älskar verkligen den!

Ibland kan jag bli så less på att Youssef jobbar så långa dagar, förstår inte varför affärer måste ha öppet till 19, är det verkligen folk som handlar då??? Är ju så tråkigt för oss som varje vardag får äta middag utan pappa, och när han sen kommer hem så är det ju dags för skrutt att sova. Jaja, imorrn är det iaf sista arbetsdagen och sen har vi lite ledigt allihop. Ska bli väldigt skönt att kunna vara ute på dagarna, åka pulka, och leka i snön!

  
           Efter att vi lekt klart med tågbanan så ska Selma sitta i lådan med den=)

  
                    Selma visar var man ska trycka för att få brandbilen att tjuta...

  
                                  Lite yoghurt till kvällsfika =)

  
                      Selma busar och springer ur bild när mamma ska fota!
#1 - - Sofia:

Skönt att ni får vara lediga tillsammans! Vilken fin tågbana, vi får komma förbi och testa någon dag, Alice älskar tågbanor. Kram

#2 - - Lena:

Önskar Er en riktigt GOD JUL! Så skönt att Ni får några lediga dagar tillsammans.

Tittar regelbundet in på Din blogg (hoppas det är OK). Så trevligt att få följa Er och se bilder på lilla söta Selma.

Hälsningar till Er alla från Lena och Bertil

#3 - - Sara:

Sofia: Ja kom gärna förbi nån dag så får vi leka med tågbanan!



Lena: Tack detsamma!, jättekul att du kikar in på bloggen! hälsa med dig =)

Till top