Lördagslek!

Idag har Alice och Sofia varit här på besök. Mycket trevligt och uppskattat av både Selma och mamma=) Perfekt att hitta på nåt så här på dagen när Youssef ändå jobbar, och flickorna hinner inte så ofta ses då vi mammor oftast träffas på kvällarna. Vi åt lunch tillsammans sen fick tjejerna sova och vi stora flickor fick en timme för oss själva. Efter det var det full fart med lek, bus, bokläsning och mellis innan Sofia och Alice åkte hem.

Jag provade ikväll att laga en citronsås, den blev kanonbra och tillsammans med hemlagat potatismos och lax i ugn, blev det en riktigt smarrig lördagsmiddag! Selma har vägrat att äta broccoli på ett bra tag. Ikväll fick hon dock för sig att det, tillsammans med lite lax, var det enda hon skulle äta. Tur att det är nyttigt!

Imorgon tror jag det blir en sväng på loppisen på Umeåker, fast det lär väl vara galet mycket folk! Jag är inte ute efter något speciellt men kanske några nya böcker åt skruttan. Förra året fyndade vi ju en bebispulka, för endast 20 kr, där.

         
                                          Alice och Selma myser i lekhörnan...
        
        
                                                  Sofia har högläsning...

        
                                       ...sen läser tjejerna själva =)

        
                                    Alice visade mig hur man skrattar!

        
                     Mer än så här fick jag inte Selma till att dra på mungiporna

         
                                   Selma delar med sig av sin frukt, sötnosar!
        
#1 - - Sofia:

Tack för idag, jättetrevligt! Citronsåsen, var den eller går den att göra mjölkfri? Lät gott till lax. Kram

#2 - - Sara:

Sofia: Jag blandade i Creme fraiche, det finns väl nån mjölkfri sådan? Annars går den säkert att göra med mjölkfri matlagningsgrädde oxå. Säg till om du vill ha recept!

#3 - - mormor:

Vad mysigt med en kompis som man haft sen man föddes.

Till top