Klassträff

Otroligt trevlig helg har det varit! I fredags blev det mat och tårta på Sofiehem, surr och massa bus med skruttan som vanligt! Största delen av lördagen tillbringade jag här med mina kära klasskamrater från Biomedicinsk analytiker programmet, första gången som vi alla ses sen vi gick ut våren 2006. Såklart hade vi massor att surra om och det kändes nästan som att vi bara hade haft ett långt sommarlov=) Selma fick oxå träffa mammas klasskompisar på dagen medan pappa jobbade, men sen åkte dom iväg till mormor och morfar. Vi brudar gjorde oss i ordning för en middag på Rex. Emma sov hos oss så idag har vi ätit en lång och mysig frukost, fortsatt babbla och gullat med skruttan.

När Emma begav sig mot storstan igen så åkte jag och Selma och hälsade på supermormor. Tyvärr var det ju så tråkigt väder så vi gick inte ut men Selma har utforskat hela sjukhemmet och undersökt alla pensionärer så vi hade det vi gjorde ändå. När vi kom in till supermormors rum så sprang Selma fram till vitrinskåpet och sa "d´ia" (= dricka), "jaha är du törstig vännen?" sa jag och tog och gav henne vatten i en mugg. Lill-älsklingen tog då vattenmuggen och gick fram till supermormor i rullstolen och skulle ge henne att dricka. Jag blev helt förvånad, men hon har ju förståss sett förut att supermormor inte kan dricka själv och tyckte hon skulle ha lite vatten den här gången oxå, sötnosen!


Avgångsklassen (den otroligt stora ) 2006, BMA programmet med inriktning klinisk fysiologi
övre raden fr vä Anna, Sara, Emma, Maria. Nedre raden fr vä Jennie, Elina, Hanna



                                           Tjejmys!


             Selma på fel sida av grinden som kastar fotboll med pappa

#1 - - Sofia:

Vilken härlig helg! Kul med återträff! Har Selma ställt om till vintertid? Alice vaknade 5.30, hoppas på lite längre sovmorgon imorgon. Kram

Till top