Brr, brr....

Huvva vad kallt det blåste idag, riktig höst! Vi håller ju på att renoverar fassaden på vårt hus, eller VI  gör egentligen inte så mycket, vi lejer! Det har iaf kommit ganska långt nu och blir riktigt fint=) Däremot tycker jag att det är en ganska tråkig sak att lägga pengar på om än så nödvändig. Det är inte billigt direkt och hellre skulle jag lägga pengarna på lite nya grejor hit in istället.

Inskolnigen idag gick bra, jag gick ifrån en stund fastän Selmas inskolningsfröken fortfarande är sjuk. Det hade ändå gått bara bra och imorgon ska hon få äta lunch där. Familjen har varit här ikväll, till Selmas stora glädje. Tur att hon har morföräldrar och morbröder så nära, för hon blir verkligen världens gladaste när dom kommer! 

  
                            Hej hej! Mellis med bla lite röda vinbär, mumma!!

  
                                 Lek i hörnan med morbror Adam

  
                                        Selma och Jeddi (morfar)

  
                              Tripp, trapp trull...eller nä....Trapp, trull tripp.;)

Hade en bild på mormor oxå men efter upprepade hot får jag avstå från att visa den, haha! 
#1 - - Sofia L:

Visst är det skönt att ha mor och farföräldrar och mostrar och morbröder med för den delen nära! Vad hade man gjort utan dem måntro?

#2 - - mormor:

Vilken trevlig familj Selma har!

I morgon kan vi ta några representativa foton av din mormor också. Det var nog fotografens fel att bilderna inte blev så bra sist.

#3 - - Sofia:

Visst är det mysigt med familjemiddagar. Vi har varit och packat i 2 dagar. Nu är nästan allt packat inför flytten om 2v. Hur går det med altanen? Kram

Till top