Långledigt

Ja nu har jag varit hemma i en vecka, känns riktigt lyxigt! Tyvärr så höll ju Selmas feber i sig ända till på lördagen, stackarn hade 40 gradig feber i nästan 4 dygn... Vi funderade på att ta kontakt med sjukvården, men då hon ändå var så pass pigg, åt, drack och kissade så kände vi att vi kunde avvakta. Nu verkar hon vara rätt så pigg igen, även om man märker att hon inte riktigt är på topp än. Imorrn satsar vi iaf på jobb och förskola, vi får se hur det går!

I helgen har vi ändå hunnit mycket. En natt sov jag och Selma på Sofiehem till skruttans stora förtjusning, hon skulle nog gärna flytta till mormor och morfar om hon fick välja ;) Vi har sen fått massor gjort här hemma. En riktigt storstädning har hunnits med. Jag har sorterat ur skåpen i köket, så nu har vi lite mer plats och en hel del att sälja på loppis! Youssef har hunnit måla och spika fast listerna i hallen så nu är det iaf klart här nere. Jag har idag varit och köpt nya kuddar på jysk, ska bli intressant att provsova dom inatt. Jag köpte oxå två tavellister som vi skruvat upp i köket, blev riktigt bra!

Selma fortsätter att vara tvärtemot allt och testar hennes mor och far var och varannan minut...Mycket diskussioner (och tårar =( ) blir det här hemma. Önskar att vi forstod lite bättre varför hon gör som hon gör. Fast det är nog bara att gilla läget, om det är så här vid knappt två års ålder kan man ju bara tänka sig vad som komma skall..vår sötskrutta!

Nu ska vi fika Youssefs födelsedags-morotskaka :)


  
                  Selma har fått ett batteridrivet lok till sin tågbana

  
                       Du verkar behöva lite hjälp med listerna pappa...

  
Imorse hittade Selma sin badräkt och tog på sig den själv, sen skulle den INTE av...
Här står hon i sin lekhörna som äntligen har kommit iordning igen efter målningen.

  
Rotade lite i mammas skåp när vi var där och hittade bla den här fina skålen, perfekt för tonfisksallad!
Till top