Äventyrslekparken och supermormor

Idag hade vi lekdejt med Jenny och Emilia. Jag och Selma åkte och mötte upp dom i äventyrslekparken på tomtebo direkt efter dagis. Flickorna lekte och busade, dom har så roligt ihop. Vi hade tagit med oss lite fika och hade picknick, fast tjejerna hade inte ro att sitta stilla många minuter.

Efter det gick vi förbi supermormor en stund. I vanlig ordning så ska Selma dricka ett glas saft när vi kommer in till henne, sen styrde vi ut henne på gården en stund. Jag passade oxå på att prata med personalen där om att dom inte får lägga (super)mormor så tidigt om kvällarna. Igår hade Zacke varit där vid 17.30, då var det redan neddraget för fönsterna och mormor låg. När vi kom idag så sa en i personalen att hon inte ville att vi skulle vara ute så länge för att dom skulle hinna duscha mormor. Hallå!!?? Säger man så till en anhörig som kommer vid 17-tiden? Dom jobbar ju för tusan åtminstonde till 21! Jag sa bara att "vi går ut, ni får duscha henne sen" sen gick vi. Känns som att dom bara försöker få dom gamla i säng så fort som möjligt för att få lite lugn och ro själva, INTE okej! Fast nu är det daglig kontroll som gäller, sista ordet är inte sagt...

Resfeber, eller snarare lite panik börjar jag få. Vi reser ju om 5 dagar och har inte packat iordning någonting än. Börjat tvätta lite, men har inte ens koll på vad vi har och inte, något som ska inhandlas? Nej nu är det skärpning som gäller, fast det brukar alltid lösa sig i slutändan!

Grattis till morbror Adam och UFC som igår vann med 8-2!!! Matchen var aldrig riktigt spännande kan man ju lugnt säga=)

Idag blir det bilder jag hade på mobilen!


                                           Från April


                      äventyrslekparken en regnig vårdag


                               Nybliven 2-åring som spexar efter att ha blivit firad på dagis


                                FotbollsVM, Spanien vann ikväll!


                   Idag i äventyrslekparken, tjejerna åker båt=)


                                                      Bustjejerna i gungan!
#1 - - mormor:

Så fint väder det verkar vara i Umeå. Sol varje dag.

Jag blir så arg att det funkar dåligt hos mamma.

Du får peppa Zacke och Adam så de håller koll sen du åkt.På sommaren ska man ju kunna vara uppe och ute ännu längre.

Till top