2011

Första inlägget 2011. Vi hade en trevlig nyårsafton med goda vänner. Selma lekte med sin kompis Dina hela kvällen och höll sig vaken till 12-slaget=) Vi åkte ner på stan och såg fyrverkerierna. Först tyckte skrutt att det var jätte spännande men sen blev det nog lite farligt, för dom blev bara större och större och lät högre och högre. Vi åkte sen hem och var rätt trötta hela familjen innan vi tagit oss i säng. Nyårsdagen fick vi iallafall sova till klockan 10.30. Sist Selma sov så länge var efter alla sena kvällar i Marocko.

Imorgon bär det av till Stockholm, skönt att ha en hel vecka kvar innan jag måste börja jobba igen. Youssef får dock som vanligt vara hemma och slita. På hans jobb får ju ingen personal vara ledig över jul och nyår.



                            Nyårsfina flickorna Selma och Dina disskuterar något.


                                           Selma, Dina och Adam. 3 halvmarockaner i sittpuffen;)


                Mamma fick sig en nyårspuss! Ser ni att Selma äntligen fått tillbaka sina fina lockar!?

En annan sak lillan har börjat med nu är just det här att pussas. Hon ska ge "en stor puss" som hon klallar det, vilket resulterar i att mottagaren av pussen blir både utan tinningshår och öron innan hon är klar;)


                  På nyårsdagen bakade vi bullar, Selma har sitt nya förkläde på sig.

Det känns som att flera saker kommer att bidra till att 2011 blir ett spännande och roligt år för oss. Hoppas  detsamma gäller för er! Gott Nytt År!

#1 - - Sofia:

Gott Nytt År!

Ser fram emot att träffas snart, det var länge sedan sist. Hoppas ni har det bra i Stockholm!

Hälsa alla. Kram

Till top